Home Uitgelicht: GHD Oracle
Onze favorieten

Uitgelicht: GHD Oracle

Niet voor niets heet deze tang 'Oracle'; deze tang moet uitkomst bieden voor vrouwen die graag snel krullen willen. Kijk op de video hoe het werkt!

Verpakking

Deze krultang komt in een mooie kartonnen doos, een cadeautje om uit te pakken! De tang zelf heeft een plastic beschermhoesje om het op te bergen en neemt ietsje meer ruimte in dan een gewone stijltang, maar is compact en makkelijk op te bergen.

De Oracle

Deze tang hoeft maar 20 seconden op te warmen. Dus druk op de knop en je kunt lekker snel beginnen!

De ghd oracle heeft een cool-zone, waar het haar langs glijdt nadat het door de U-vorm op 185ºC tot een krul is gevormd. Hier wordt het haar snel afgekoeld met een temperatuurverschil van meer dan 100ºC, om zo de krul te fixeren. Dit betekent ook dat de oracle koel aanvoelt, waardoor de platen direct bij de aanzet geplaatst kunnen worden.

De tang heeft iets weg van een wafeltang, maar werkt toch heel anders. In de tang zit een soort 'golf' en door een pluk haar door de tang te laten glijden, wordt een krul gevormd. Het is wel zinvol om er eerst even mee te spelen en niet te wachten totdat je een feestje hebt, want deze tang vergt wel enige oefening! De intensiteit van de krul hang namelijk af van de hoek dat je de tang vasthoudt en de mate waarop je de tang draait als het haar erdoorheen glijdt. Maar heb je eenmaal 'jouw draai' onder de knie, dan is het snel gepiept. Je hoeft maar een aantal plukken te doen om al een leuk 'wavy' effect te creëren.

De tang is niet goedkoop (adviesprijs €265,-), maar als je bereid bent ervoor te sparen, heb je wel een kwaliteitsproduct dat lang meegaat.


GHD Oracle

Camera: Frank Lodder | Edit: Marit Heemskerk | Model Cleo Tempelaars

Nog even over de krultang die je wel wilt hebben: GHD Oracle