Home Uit VIBES. | Zeg 's eerlijk: 1e werkdag
Ondernemend

Uit VIBES. | Zeg 's eerlijk: 1e werkdag

Kapster Ismay vertelt over haar eerste werkdag bij People behind the Mirror in Ede.

Ik deed zó lang over het knippen, dat mijn afspraak enorm uitliep

Ismay Wallet (20) heeft de kappersopleiding gedaan bij Rijn IJssel in Arnhem (niveau 4) en werkt nu sinds september 2021 bij People behind the Mirror in Ede.

Ismay: "Ik had 3 weken vakantie gehad en daarna kreeg ik eerst 2 volle dagen training in de salon. De volgende dag begon ik aan mijn eerste werkdag en ik kreeg meteen te horen dat ik direct op klanten mocht gaan werken. Dat vond ik wel heel spannend en eng, want je wordt toch een beetje in het diepe gegooid.

Aan de ene kant dacht ik: 'Ik weet niet of ik dat durf?', maar aan de andere kant had ik ook iets van, ze zouden mij niet op klanten laten werken als ze er geen vertrouwen in hadden. En ik had natuurlijk die training gehad..."

Verder lezen

Wil je ook weten hoe de eerste werkdag van Ismay verder verliep?

Lees dan verder in het digitale magazine VIBES.! Klik op de fullscreen link of lees meteen hieronder verder op pagina 19: