Home Top 5 Extreem bizarre beauty behandelingen
Haarpraat

Top 5 Extreem bizarre beauty behandelingen

In het vorige artikel over bizarre beauty behandelingen spraken we over facials met nachtegaal poep, slangen, slakken en bloed. Ook urine als mondwater was vroeger een van de normaalste zaken op aarde bij de Romeinen. Kijk mee naar nog 5 extreem bizarre beauty behandelingen!

Nummer-1kate

Kate middleton bijengif

Kate Middleton zag er stralend uit op haar trouwdag. Haar geheim: het gif van een bijensteek. Het werkt als een soort botox, maar dan in een masker vorm. Fijne lijntjes, rimpels en littekens zouden verdwijnen door het bijengif masker. Het resultaat is een matte en zacht gezicht. Het schijnt echter best prijzig te zijn voor een pot of een facial bij de schoonheidssalon.

Nummer-2bierbad

Bier bad

Cleopatra behield haar schoonheid door in melk te baden. In de Tsjechische Republiek is er sinds 2006 een ''beer wellness land''. Hier kun je 20 minuten lang in een bad met speciale bieren baden die de organen en huid zouden stimuleren. Deze badsessie kost je slechts $29. Een aanrader voor alle bierliefhebbers!

Nummer-3facial flaw

De Facial Flaw Detector

Is dit een martel apparaat uit een van de SAW films? Nope, het is een 'Facial Flaw Detector' die de kleinste 'flaws' in je gezicht ontdekt. Het berekent welke gelaatstrekken kleiner of juist opvallender moeten worden gemaakt, zodat je er mooier uit gaat zien. Dat is pas een goede manier om vrouwen onzeker te maken! Durf jij hem op te zetten?

Nummer-4

tittooing

Tittooing

Te kleine, te lichte of te roze tepels? Een tepel tattoo is de oplossing. Met deze behandeling kun je je tepel laten tattoeëren om deze groter, donkerder of gedefinieerder te maken. Twee uur verder en $2000 dollar lichter heb je perfecte donkere grote tepels voor ongeveer een jaartje. Wie heeft dit in hemelsnaam verzonnen...

Nummer-5stierensperma

Stierensperma

Zoek je nog een goed masker voor je haar? Alsof het nog niet gekker kon heb je nu ook behandelingen waarbij je je haar met stierensperma ondersmeert. Waarom? Het schijnt de haarwortels te versterken, groei te stimuleren en je haar te hydrateren. Voor $7 dollar krijg je een shotje stierensperma. Pluspunt: het ruikt gelukkig nergens naar. Ik houd het in ieder geval toch liever bij mijn vertrouwde BioSilk.

Ken jij nog een bizarre beauty behandeling?

Zie ook deze collectie van Manuel Mon and Gonzalo Zarauza