Home Tien vragen aan Sam de Wit
Hair solutions

Tien vragen aan Sam de Wit

Celebs, op foto’s ziet hun haar er altijd fantastisch uit. Hoe krijgen ze dat zo? En hebben bekende mensen ook weleens last van een bad hair day? Ik vroeg het deze keer aan zanger  Sam de Wit.

Sam is een van de zangers van Re-Play. Dit is een is een Rotterdamse R&B-groep die in 1994 is opgericht. De groep is vooral bekend van de hits Ala day (Ik leef alleen voor jou) en Never nooit meer en hun samenwerking met Gordon.

1. Wat is je haartype?
Mijn haar is lang, donker, met een lichte slag. Ik heb krullend donker haar.

2. Laat je weleens een verzorgende behandeling doen bij de kapper?
Ik ga elke maand wel naar de kapper. Niet zozeer voor een verzorgende behandeling maar meer om het in model te knippen.

3. Hoe verzorg je je haar thuis?
Mijn verzorging is heel simpel. Meestal 1x per week een wasbeurt met shampoo en conditioneren verder stijl ik het met speciale gel wat geschikt is voor donker haar zodat mijn  krullen zacht blijven.

4. Wat is je favoriete haarproduct?
J Beverly Hills Men Lite Hold Pomade Deze wax geeft lichte versteviging aan het haar en een natuurlijke glans.

5. Hoe houd je je haar zo mooi?
Ik hoef er eigenlijk niet veel voor te doen. Ik hou het schoon en gezond door het regelmatig te wassen en af en toe de puntjes bij te laten knippen.

6. Wissel je vaak van kapper?
Nee… ik blijf vaak heel lang bij dezelfde kapper. Een reden om van kapper te wisselen zou voor mij een verhuizing zijn of dat er ineens andere kappers werken die m’n haar niet knippen zoals ik het wil. Mijn kapper is de leukste kapper die ik ken: John Beerens.

7. Hoe draag je je haar het liefst?
Dat wisselt van bijna kaal tot afro… Het hangt van mijn bui en jaargetijde af.

8. Heb je weleens haarproblemen?
Nee niet echt … niet dat ik me ervan bewust ben in elk geval 😉

9. Wat is je grootste haardrama ooit?
Dat ik in slaap viel bij de kapper en dat hij zijn fantasie de vrije loop liet. Het was echt een nachtmerrie toen ik wakker werd!

10. Hoe belangrijk is je haar voor je?
Wel belangrijk … maar niet zo erg dat ik aan de laatste haren zou vasthouden als ik kaal zou worden. Ik zou dan liever alles wegscheren dan blij zijn met een klein beetje. Ik zou er geen problemen mee hebben om kaal door het leven te gaan … lijkt me ook leuk!