Home Tien vragen aan Edsilia Rombley
Hair solutions

Tien vragen aan Edsilia Rombley

Celebs, op foto’s ziet hun haar er altijd fantastisch uit. Hoe krijgen ze dat zo? En hebben bekende mensen ook weleens last van een bad hair day? Ik vroeg het deze keer zangeres Edsilia Rombley.
Edsilia (33) werd op het Songfestival in 1998 vierde met haar song ‘Hemel en Aarde’. Ze zingt in het Engels en Nederlands en is een echte souldiva. Ze werkt samen met producer Tjeerd Oosterhuis met wie ze ook is getrouwd en een dochtertje heeft. Het liefst staat Edsilia in het theater met een eigen programma waarbij ze haar songs kan afstemmen op het publiek.
1. Wat is je haartype?
Ik heb kroeshaar.
2. Laat je weleens een verzorgende behandeling doen bij de kapper?
Ja, ontkroesen (relaxen) en een behandeling van het merk Nexxus.
3. Hoe verzorg je je haar thuis?
na het wassen doe ik af en toe wat olie in mijn haar. Daarna gebruik ik de om het steil te maken.
4. Wat is je favoriete haarproduct?
Dat is zonder twijfel de conditioner van Mizani: Moisturfusion Silk Cream Conditioner.
5. Hoe houd je je haar zo mooi?
Ik gebruik vaak de stijltang om mijn haar mooi glad te krijgen. Ook is het belangrijk om op tijd naar de kapper te gaan.
6. Hoe draag je je haar het liefst?
Half lang tot in mijn nek. En als ik in mijn slanke fase zit kort haar! :))
7. Heb je weleens haarproblemen?
Als ik het erg druk heb en dus niet op tijd naar de kapper kan gaan, zit het voor geen meter. Mijn haar krijg ik dan niet meer zoals ik het wil.
8. Wissel je vaak kapsels voor verschillende optredens?
Ik wissel heel vaak mijn kapsel, meestal om de 2 maanden. Ik vind dat gewoon leuk, niet perse omdat ik voor optredens hoor…
9. Wat is je grootste haardrama ooit?
Ooit had ik hele korte krulletjes in laten weaven. Dat ga ik nooit meer laten doen. Het stond me helemaal niet, wist er totaal geen raad mee!
10. Hoe belangrijk is je haar voor je?
Heel belangrijk! Soms heb ik ook lekker geen zin en zet ik gemakkelijk een pet op. Maar ik vind het wel belangrijk want mijn haar kan erg snel uitvallen als ik het niet goed verzorg. Daarom ben ik heel zuinig op mijn haar.