Home The winner takes it all?
Events & Awards

The winner takes it all?

En daarna 'The loser's standing small', luidde het bekende liedje van ABBA. Maar klopt dat wel? Want meedoen (aan een verkiezing) is vaak al een overwinning op jezelf en genomineerd worden eigenlijk ook een beetje winnen. Tja, vaak kan er maar eentje winnen, maar dat betekent niet dat degene die geen award heeft ontvangen klein of onbeduidend is. Ons thema voor deze maand is WINNER en natuurlijk komen dan ook de winnaars van onze eigen WieWatHaar Awards ruimschoots aan bod. Maar daarnaast blijven we aandacht besteden aan de hele professionele branche met al haar talent en topproducten!

Alle winnaars van de WieWatHaar Awards 2021 worden deze en volgende maand stuk voor stuk uitgelicht. Hier kun je lezen wie dat zijn.

Hairdressers without Borders

Inmiddels is ook bekend wie zich een jaar lang 'Hairdresser of the Year' mag noemen en dat is - heel verdiend - Juliette de Ouden! Maar Juliette doet meer dan alleen mooi haar en make-up, ze is ook Ambassador voor de stichting Hairdressers without Borders. Deze organisatie zet zich in om kansarme meisjes in Azië het kappersvak te leren. Een mooi streven omdat het alternatief meestal verschrikkelijk is. Voor InnerBeauty spreken we haar voornamelijk over die rol, haar liefde voor Afrika en Azië en natuurlijk vragen we haar hoe ze het ervaart om dé kapperstitel van Nederland te ontvangen.

Jezelf overwinnen

Verder gaan we dieper in op de stappen die je kunt nemen om jezelf en je angsten te overwinnen. Niet alleen om mee te doen aan een wedstrijd, maar ook om lekkerder in je vel te zitten en nieuwe uitdagingen makkelijker aan te kunnen. Onze experts gaan ook verder in op hun interpretatie van het thema winnen, hoe het voelt en hoe je al - in het klein - elke dag kunt winnen in de salon. Daarnaast vullen we ons LOOKBOOK verder bij met de nieuwste trends, die we met jullie zullen delen en houden we jullie op de hoogte van de nieuwste lanceringen en tips & trics. Dus stay tuned!

Lookbook HAAR | Lookbook HEM | Lookbook HUID