Home The Hair Project uitgesteld naar eind 2021
Events & Awards

The Hair Project uitgesteld naar eind 2021

Door de impact van de corona-maatregelen en de onzekerheid hoe de komende periode zal verlopen heeft de organisatie besloten om THE HAIR PROJECT uit te stellen naar het najaar 2021; namelijk naar zondag 10 & maandag 11 oktober 2021 in Kortrijk Xpo.

Veel partners uit de branche hebben ook aangegeven dat februari-maart 2021 té vroeg komt om volop te kunnen genieten van de heropleving van de economie na de lockdown. THE HAIR PROJECT zal haar rol van ontmoetingsplatform voor de volledige kapperscommunity in geschiktere omstandigheden kunnen waarmaken. Om deze reden werd beslist om THE HAIR PROJECT te verschuiven naar 10 & 11 oktober 2021.

Deze editie wordt een hybride kappersevent. ‘Hybride’ betekent dat de ‘on-site’ beurs wordt aangevuld met een interactief online platform. Naast de fysieke vakbeurs in Kortrijk Xpo worden nieuwe digitale elementen toegevoegd aan THE HAIR PROJECT. Denk aan chatten en videomeetings tussen bezoekers en exposanten, live streaming van shows & technical workshops, een interactieve zoekmachine voor informatie over producten en noviteiten van de exposanten enz.  Van deze functies kan iedereen online gebruik maken. 

Stay tuned!