Home Stoer met glans
Hair update

Stoer met glans

De dagen worden kort, korter, kortst en de pepernoten liggen alweer volop in de winkels. Dat betekent lekker knus thuis en alvast vooruit blikken op de feestdagen. Ons thema is deze maand GUTS & GLAMOUR en dat past helemaal in deze tijdgeest. Want corona heeft ons misschien met beide benen op de grond gezet, maar nu (bijna) alles weer mag zijn we ook wel weer toe aan wat glans en glitter!

Daarom besteden we deze maand aandacht aan mannen en vrouwen met lef. Lef om te zijn wie ze willen en hun haar en make-up daarop te laten aansluiten. Maar ook lef om te kiezen voor een ingetogen look zonder enige poespas.

Haar mag weer kleur hebben, maar het hóeft niet. Make-uploos of de straat op met een vette eyeliner en paars haar? The choice is yours!

Haarwerken

Maar beauty is meer dan glamour! Daarom besteden we ook aandacht aan vrouwen die hun haar verliezen door een ziekte of door chemische behandelingen tegen ziektes. Veel mensen (meer dan 50% in Nederland) hebben weleens last gehad van haar- of hoofdhuidproblemen. Soms gaat het vanzelf weer over en soms is extra hulp nodig. Onze nieuwe expert, kapster en haarwerkspecialiste Marijke Paradiek draagt zelf een haarwerk en gaat daar voor ons over schrijven.

Duurzaam

Daarnaast blijven we aandacht besteden aan duurzaamheid in de kappers- en beautybranche met deze maand extra veel aandacht voor het mooie initiatief The Green Scissors, dat haar van kapsalons inzamelt en recyclet.

Inspiratie nodig? Kijk in ons LOOKBOOK, daar staan de meest recente trend looks!

Lookbook HAAR | Lookbook HEM | Lookbook HUID