Featured Video Play Icon
Home Stap voor Stap de Messy Bun
Get the look

Stap voor Stap de Messy Bun

In deze blog ga ik je haarfijn uitleggen hoe ik altijd mijn trendy fluffy hair bump maak. Na heel veel verzoekjes met de vraag: Margaretha hoe maak jij die leuke knot nou? dacht ik, laat ik er maar eens een leuke blog over schrijven met een filmpje. Dus 2 vliegen in een klap.
Hoe maak je nou een knot in 2 minuten? Graag leg ik jullie uit hoe je dit heel gemakkelijk kunt doen. Ikzelf draag een haarverlenging door middel van een hairplate. Dat is een haarvriendelijke haarverlening van 100 % echt haar. Dit is ook echt ideaal voor mensen die extensions dragen of hairweaves. Deze knot wordt ook door veel BN'ers gedragen zoals Nikki Plessen en Sylvie Meis. En uiteraard draag ik hem ook! 😉
Margaretha

Wat heb je nodig?

  • 4 tot 5 schuifspeldjes
  • 1 elastiekje
  • een toupeerkammetje of een -borsteltje
  •  KMS Hair Play make-overspray voor een trendy matte finishing
  • haarlak

HOE PAK JE HET AAN?

  1. Maak een niet al te strakke staart hoog op je hoofd. Toupeer vooraf indien nodig.
  2. Bij het vastbinden van je staart haal je je haar de laatste keer niet helemaal door het elastiekje heen.
  3. Je hebt nu een lus in je haar. Vouw de lus als een waaier uit en zet de zijkanten met schuifjes vast aan je hoofd. De uiteinden verstop je vervolgens achter de knot.
  4. Voelt hij nog wat instabiel? Stop er dan nog meer (stugge) steekspeldjes in.

Het lijkt alsof je voor deze knot ontzettend dik haar moet hebben, maar als je de staart toupeert en stug maakt door middel van haarlak, lijkt zelfs dun haar dik!
Bekijk ook het “how to” filmpje