Home Created in NL: Inspiratiekapsels van eigen bodem
Stylist

Created in NL: Inspiratiekapsels van eigen bodem

Voel jij de lente ook zo in je bol? Nieuwe make-upkleuren, haarcollecties en fashion in de shops - wie heeft nou geen zijn om naar de kapper te gaan? Laat je inspireren door deze toppers van eigen bodem!

Mark van Westerop

Mark-van-westerop-01 Mark-van-westerop-02

Wie weet gaat het Mark dit jaar voor de tweede keer lukken om Hairdresser of the Year te worden met deze collectie, waarmee hij voor de Coiffure Awards is genomineerd! Volgende week zondag weten we het. Mark maakte prachtige stillevens van haar met enorm veel textuur en kleur.

Fotografie: Ivo de Kok

Petra van den Burg

petra-van-den-burg-02 petra-van-den-burg-01

Deze bevlogen kapster uit Twente is reeds 28 keer genomineerd voor de Coiffure Award. Deze prachtige kapsels komen uit haar laatste collectie Silhouets. We zien prachtige blondtinten, pastels en greys. Leuk is de tiger-undercut!

Fotografie: Richard Monsieurs

Louise Vlaar

Louise-vlaar-02 Louise-vlaar-01

Prachtige subtiele kleurschakeringen van deze knappe kapster uit Alkmaar. Ook zij werd genomineerd met deze inzending voor de Coiffure Award.

Fotografie: Ivo de Kok

Yasmine van der Meulen

Aveda-Kaylee

Mooie inzendingen van deze kapsters uit Almere van Aveda Lifestyle Salon & Spa. Veel textuur en cornrows. Ook zij sleepte ook  een nominatie in de wacht!

Fotografie: Original Cin Photography

Kaylee van Hout

Aveda-Yasmine

Kaylee zit bij de laatste 15e en koos voor looks met wafeltjeshaar en krullen.

Fotografie: Paul Barendregt

Welke look inspireert jou het meest?