SPECIALS & UPDATES

Spannend nieuws van O.P.I.

Natuurlijk kennen jullie O.P.I wel! Die nagellakjes met die leuke namen. Zelfs de merknaam O.P.I. is anders dan andere merken en staat voor Odontorium Products, Inc. Oorspronkelijk was het namelijk een dental firm, maar dat zijn dus later de lakjes geworden. Toch hebben ze de afkorting zo gehouden en daarmee is O.P.I. het enige nagellakmerk zonder verwijzing naar de lakjes zelf. Toen ik voor Coty (het moederbedrijf) in Londen was, keek ik uit naar een ontmoeting met de legendarische Suzi Weiss-Fischmann. Suzi is die gekke namentrend begonnen en zo zijn er ook lakjes in de collectie met namen als “Suzi Skis in the Pyrenees”, “I’m Suzy & Im a Chocoholic” en “Suzi & the Lifeguard”. Leuk mens en superenthousiast over haar producten.
OPI-02

Naast de gel nagellakken en de reguliere lakjes, komt er nu ook een poedervariant die ook lang blijft zitten en je bij een nail studio kunt laten aanbrengen. Deze poeder zorgt ervoor dat de kleur langer houdbaar is en de nagels worden er bovendien sterker en dikker van. Nog een voordeel is dat het sneller gaat dan gelnagels en je hoeft geen UV lamp te gebruiken, iets dat niet iedereen wil. Hiermee is er dus een longlasting nageloplossing voor iedereen.

OPI-04

En verder wist Suzi mij te vertellen dat net iets van haar bucket list was afgevinkt. Ze had de dag ervoor namelijk gehoord dat haar boek eind volgend jaar uitkomt dat ze momenteel aan het schrijven is. Dus Suzi gaat haar hele verhaal vertellen, hoe leuk is dat!

Op mijn vraag of O.P.I. plannen had voor een speciale lijn voor mannen, antwoordde Suzi dat de verpakking al stoer genoeg is en dat iedereen die dat wil de lakjes kan gebruiken. Grappig detail is dat veel sporters in Amerika, zoals bekende NBA basketballers hun teennagels zwart lakken om te verbloemen dat deze zijn beschadigd. Zo gebruikt Kobe Bryant O.P.I. nagellak, wie had dat gedacht!

OPI-01
En ook werd de nieuwe Global Nail Ambassador voorgesteld. Tom Bachik heeft 25 jaar ervaring als backstage nail artist bij alle grote catwalk shows. Hij is helpt o.a. met productontwikkeling en educatie. Hierboven toont Tom zijn 2 favorieten uit de nieuwe O.P.I. Lissabon collectie, die volgend jaar zomer zal worden uitgebracht.

OPI-05

Tot slot kregen wij allemaal een heerlijke goodiebag mee met de complete Lissabon collectie voor de reguliere nagellak. En die kleurtjes gaan we natuurlijk testen, wordt vervolgd!