Shine & bescherming dankzij nieuwe L’Anza innovaties

Lanza-healing-color-care

Regelmatig krijg ik nieuwe haarproducten opgestuurd en vaak gaat het dan om weer een olie, shampoo of conditioner. Daarom ben ik altijd blij verrast als daar een nieuw soort product bij zit. Daarmee bedoel ik, iets dat ik erbij kan gebruiken en wat ik nog niet al had staan. Deze producten van L’Anza vallen in die categorie. Je kunt ze bij alle andere producten gebruiken en zouden je haarkleur beschermen en extra laten glanzen. Of dat zo is? Lees maar mee!

L’Anza Healing Color Guard

Lanza-color-guard-2

Deze spray bevat natuurlijke eigenschappen van de Lotusplant waarmee het de vitale barrières in je haar herstelt. De vitale barrière is in dit geval de CMC Lipidelaag. Deze bevindt zich op de buitenste laag (Cuticula) van de haarschacht. Doordat deze laag wordt herstelt zal water sneller worden afgestoten en zullen kleurpigmenten minder snel uit je haar gespoeld worden.

Lanza-color-guard

L’Anza Healing Color Illuminator

lanza-color-illuminator-2

Bevat de Optical Reflection Technology. Hiermee breng je microfijne prisma’s aan in je haar. Door deze prisma’s kan het invallende witte licht nóg beter worden gesepareerd.

lanza-color-illuminator

Comments

comments