Pierôt Coiffures & Beauté

Het Pierôt gevoel betekend kapsels en kleuren op maat, die niet alleen bij het type haar en de tint van de huid passen, maar ook bij de lifestyle en carrière van onze klanten. De kappers, kleurspecialisten en visagisten van Pierôt helpen de juiste keuze te maken, in kleur, coupe en make-up. Het team Pierôt benadrukt de ultieme schoonheid van de vrouw. Wij kijken en luisteren altijd goed naar onze klanten om het uiterlijk te weerspiegelen aan zijn of haar persoonlijkheid. Het voortdurend streven naar ontwikkeling van mode en kwaliteit maakt de Pierôt kapper tot een expert.

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Kenmerken

ANKO lid
3 Testimonials | Gemiddeld cijfer 10
Max 50 woorden.
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Niemand anders mag mijn haar doen!! Ik ga al jaren naar Pierot, en er is geen andere kapper die aan mijn haar mag zitten. Ze zijn ontzettend klant vriendelijk en nemen echt de tijd voor je. Je voelt je daar echt een VIP!! Geweldig personeel en het resultaat is elke...

Michelle
Lees verder
Testimonial Pierôt Coiffures & Beauté Haarlem
10

Ik kom nu zo'n 2 jaar hier, en ik wil nooit meer iemand anders! Reggy is een absolute schat en weet er àltijd wel weer wat moois van te maken. Je word vanaf de seconde dat je binnenkomt in de watten gelegd, en komt stralend naar buiten. Een echte aanrader!!

Anoniem
Testimonial Pierôt Coiffures & Beauté Haarlem
10

Afgelopen week heb ik voor het eerst extensions laten zetten bij Pierot Coiffures in Haarlem...GEWELDIG!!! 40cm Real Hair in de perfecte kleur. Ik kan dit iedereen aanraden die extensions wil! ik ben er super blij mee. Bedankt Pierot!

puck
Testimonial Pierôt Coiffures & Beauté Haarlem
10

Beschadigd niet mooi geverfd haar

Onlangs besloot ik na jarenlang lichtblond geverfd haar te hebben gehad om te gaan voor verandering. Ik wilde graag een asblonde balayage met een iets donkerdere aanzet (niet bruin) ik besloot naar een kapper te gaan die goed aangeschreven staat en kwam zo bij deze...

#ontevreden
Lees verder
Testimonial Pierôt Coiffures & Beauté Haarlem
4