Home Salon Takeover: Kapsalon De Hoofdzaak geeft John de sleutel
Stylist

Salon Takeover: Kapsalon De Hoofdzaak geeft John de sleutel


Iedere maandag zien we hoe John Beerens een kapsalon in nood weer op de been helpt. Dit keer was De Hoofdzaak in Zeist aan de beurt.
Eigenaar Eric vertelt er over. Bekijk de foto’s van het resultaat. Wat vinden jullie?
Vertel eens iets over je salon
Ik ben nu 46 en ben al 28 jaar zelfstandig ondernemer. Toen ik 33 was had ik 5 salons maar door privé redenen zat het me tegen. Ik heb een 2 jaar geleden een andere salon geopend (Kinderkapsalon Knappe Koppies) die loopt als een trein. Het concept is dat ouders hier met hun kinderen kunnen komen om geknipt te worden. Hierdoor was mijn andere salon iets in het slop geraakt en verouderd.
Wie heeft je aangemeld?
Mijn dochter van 16. Ze vond mijn salon te ouderwets en durfde er niet meer heen met haar vriendinnen.
Waarom ben je aangemeld?
Mijn saloninrichting was niet goed onderhouden en verouderd. Door privé omstandigheden heb ik hoge uitgaven moeten doen waardoor ik niet voldoende geld in de salon kon investeren. Het idee van een makeover was daarom erg aantrekkelijk voor mij. Bovendien miste ik het om te kunnen sparren met andere ondernemers. Ik had er behoefte aan om gemotiveerd te worden door een succesvolle ondernemer als John Beerens.

Wat is er veranderd?
Ik was mijn motivatie kwijt en heb geleerd hoe belangrijk het is er weer 100% voor te gaan. De salon is helemaal vernieuwd. Ik heb wel een en ander na de opnames moeten afmaken maar ben nu heel blij met de mooie nieuwe salon. Ook het team is er weer helemaal klaar voor.
Ben je blij met het resultaat?
Onze motivatie is super en we kunnen niet wachten om nieuwe klanten met onze service en kwaliteit te laten kennismaken. Mijn dochter is ook blij met de prachtige nieuwe salon van haar vader en kan nu met trots haar vriendinnen meenemen.
WieWatHaar helpt deze salons ook online weer op weg door ze een {link pagina#PLUSpakket} aan te bieden waarmee ze hun pagina naar wens kunnen aanpassen.  John Beerens Salon Takeover is elke maandag te zien om 20:30 op RTL5.