Home Rob Peetoom viert 50-jarig jubileum én had een verrassing in petto ...
Hair update

Rob Peetoom viert 50-jarig jubileum én had een verrassing in petto ...

Rob Peetoom is misschien wel de meeste bekende Nederlandse kapper. Hij heeft een imperium opgebouwd dat bestaat uit maar lieft 13 salons in Nederland, 3 op Bali en een in New York! Nogal een prestatie dus voor de kapper die ooit begon in 1969, met een kleine salon in de buurt van Haarlem. Daarnaast is Rob ook bekend van zijn bijdragen aan diverse glossies en weten vele sterren de weg naar een van de Peetoom salons te vinden. Iedereen die voor Rob Peetoom werkt, wordt opgeleid aan de Peetoom Academy. 

Verrassing

Rob-peetoom-02

Dus dit jubileum werd grootst gevierd met een gala met 800 gasten, waaronder vele BN'ers. De presentatie was in handen van Umberto Tan en Lieke van Lexmond en tijdens de avond verraste Rob ons allemaal door aan te kondigen dat hij eindelijk klaar was om het stokje door te geven aan niemand minder dan zijn eigen dochter Rochelle!

All in the family

Rob-peetoom-01

Als jong meisje werkte ik al in het familiebedrijf. Dat ik het bedrijf door en door ken, helpt nu ik sinds begin dit jaar CEO ben. We hebben veertien salons in Nederland, drie op Bali en één in New York. Ik overzie het reilen en zeilen van al deze salons, leg verbanden en stel doelen voor alle afdelingen. Het is mijn rol om een heldere en vernieuwende visie te hebben op het bedrijf én die visie in een strategisch plan te gieten, zodat iedereen daarmee aan de slag kan.

Rochelle Peetoom bouwde de afgelopen jaren aan een zeer indrukwekkend cv met studies aan o.a Parsons Design School NYC, Condé Nast College of Fashion in Londen en Harvard-universiteit in Boston. Daarna liep ze stage bij L'Oréal en Britse Vogue en heeft ze haar eigen ondernemingen gehad, terwijl ze altijd nauw betrokken bleef bij het bedrijf van haar vader.