Home Revlon Professional - de Masters van Kleur & Kwaliteit
Haarpraat

Revlon Professional - de Masters van Kleur & Kwaliteit

Jullie kennen vast het merk Revlon wel? Dit Amerikaanse merk stamt al uit 1932 en werd bekend door de nagellakken. Nu, 80 jaar later, is Revlon uitgegroeid tot een wereldwijd merk dat elke minuut wel ergens ter wereld een lippenstift verkoopt! Hun bekendste merken zijn Elizabeth Arden, American Crew, CND, D:fi en Orofluido. Maar wisten jullie dat er ook een divisie is voor professionele haarproducten en haarverf die je alleen bij de kapper kunt krijgen?

Prachtige kleuren

84% van de vrouwen die hun haar verven, voelen zich meer zelfverzekerd en aantrekkelijk!

Revlon-colour-01

Uiteenlopende kleurschakeringen

Revlon-Havanna

Havanna kleurcollectie 2017

Revlon Professional wordt wereldwijd geprezen voor de kwalitatief hoogstaande haarkleuringen. In Nederland is deze professionele tak minder bekend, maar gelukkig komt daar verandering in! De resultaten zijn namelijk indrukwekkend. We weten allemaal wel dat je haar verven niet bevorderlijk is voor de kwaliteit van je haar. Maar Revlon Professional heeft een aantal Revlonissimo kleuringen ontwikkeld die zorgen voor glansbehoud en intense kleur. Bovendien zijn de kleuringen zo mild, dat het haar wordt beschermd tegen afbreken of andere schade, terwijl de grijsdekking 100% is.

Bij Kapsalon Pino & Co zijn ze echte kleurspecialisten en daarom hebben zij gekozen voor Revlon.

De blondtinten van Revlon Professional zijn echt uniek! Ik heb met veel verschillende merken gewerkt, maar nergens vond ik de kleuren zo natuurlijk. Geverfd blond haar heeft de neiging om bij de hoofdhuid wat gelig te worden. Dat is bij Revlon helemaal niet het geval, het ziet er nooit kunstmatig of ordinair uit. Door de vele tinten kun je heel natuurlijk diepte creëren in het haar. Klanten komen ook speciaal voor deze kleuringen bij ons!

Diversiteit

Revlon-care-01

Van oudsher heeft Revlon ook rekening gehouden met diverse haartypes en huidskleuren. Als er een merk is, dat aandacht besteed aan diversiteit, dan is het wel Revlon met o.a. Halle Berry als ambassadeur van het merk.

Revlon-colour-02

En hun laatste kleurcollectie 'Havanna' is beïnvloed door Latin Beauties. We zien dat terug in de intense kleuren; een heerlijke collectie voor de zomer!

Style Masters

Revlon-styling-01

Daarnaast heeft Revlon Professional een prachtige stylinglijn Style Masters. Dit zijn professionele producten waarmee je het haar kunt stylen, van draagbaar to extreem. Ook is er een internationale Style Master Award met een haarshow waar de meest waanzinnige kapsels van internationale topkappers worden getoond. Vorig jaar werd deze enorme kappersshow in Parijs gehouden met meer dan 4.400 bezoekers en dit jaar wordt de show in Brussel gehouden. Dat is lekker dichtbij voor alle Nederlandse kappers. Binnenkort meer over dit spektakel - stay tuned!

Revlon Professional® Havana Collection / Artistic and Creative Direction: Miquel García Cotado / Photography: Ruven Afanador / Production: Magna Productions