Home Provalliance Nederland stapt over op L'Oréal
Hair update

Provalliance Nederland stapt over op L'Oréal

Provalliance Nederland (Cosmo Hairstyling, Team Kappers, Yes! en Brainwash) gaat samenwerken met L’Oréal Professionele Producten voor de formulehuizen Cosmo Hairstyling, Team Kappers en Yes!

De samenwerking bouwt voort op het partnerschap tussen Provalliance Group en L’Oréal Professionnel in Parijs. Voorheen werkten Cosmo Hairstyling en Team Kappers samen met Coty (Wella Professionals en Sebastian), maar sinds deze formules overgenomen werden door het Franse moederbedrijf Provalliance, werden een aantal veranderingen doorgevoerd.

Daarnaast start Provalliance begin 2020 een gloednieuwe academy voor de 2.500 medewerkers en ondernemers van de vier kappersformules. Deze academy gaat Provacademy heten en zal gevestigd zijn op de begane grond in hartje Rotterdam.

Merel-VennemanMerel Venneman, Algemeen Directeur Provalliance Nederland is erg trots op beide ontwikkelingen.

“De samenwerking tussen Provalliance en L’Oréal, beide koplopers in de Nederlandse kappersbranche, biedt grote voordelen en zal deze ontwikkelingen verder versterken. Provalliance biedt de veelzijdigheid in salon formules, waarbij L’Oréal als ideale partner kan fungeren met een breed portfolio aan merken. Consumenten worden hierdoor beter bediend.”

Bram Timmer, Algemeen Directeur Professionele Producten L’Oréal Nederland: “Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met Provalliance Nederland. In andere landen zijn Provalliance en L’Oréal al jarenlang partners, en hier komt Nederland nu bij.”