Home Provalliance breidt uit met Marna Hairclub, HairApp & SMILEkappers
Hair update

Provalliance breidt uit met Marna Hairclub, HairApp & SMILEkappers

In het nieuwe jaar gaat Provalliance Nederland een strategische samenwerking aan met Hair Force Group van Mark Hogenelst, waaronder de kappersformules Marna Hairclub, HairApp en SMILEkappers vallen.

Mark Hogenelst zal hierdoor deel uit gaan maken van de Directie van Provalliance Nederland. Mark zal daarbij focus leggen op de operationele aansturing van alle filialen. Met deze strategische samenwerking verandert er niets aan de individuele formules van Provalliance Nederland, noch aan die van Hair Force Group.

Merel Venneman, Algemeen Directeur van Provalliance Nederland:

“Wij zijn enorm verheugd over de strategische samenwerking met Hair Force Group. Met de komst van Mark krijgen wij niet alleen een succesvolle ondernemer en gepassioneerde professional in onze Directie, maar is er ook weer een kapper in het hart van onze onderneming. Wij hebben een sterke ambitie voor onze formules, met grote plannen op het gebied van vaktechniek, persoonlijke ontwikkeling, merkbeleving en digitalisering. Wij zijn ervan overtuigd dat de jarenlange ervaring van Mark in het kappersvak, zijn passie voor het ontwikkelen van mensen en zijn bewezen ondernemerschap, grote toegevoegde waarde zullen hebben voor de gehele onderneming."

Mark Hogenelst: “Ik ben een man van de praktijk en gepassioneerd over het dagelijks samenwerken met onze collega’s in de salons, het opleiden van een grote groep kappers om hen te laten doorgroeien en zich te ontwikkelen op persoonlijk en vaktechnisch vlak, en het continu verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten. Ik heb enorm veel vertrouwen in de sterke formules van Provalliance Nederland, en sta volledig achter de groeiambitie van de organisatie en van het team in Parijs. Samen met alle leidinggevenden en medewerkers in de salons gaan we vol energie ons marktleiderschap verder uitbouwen."

Provalliance Nederland heeft 2.500 medewerkers onder de kappersformules Cosmo Hairstyling, Team Kappers, BrainWash en Yes!. De onderneming is onderdeel van Provalliance Group, het grootste kappersbedrijf van Europa.

Foto: Engin Akyurt