Home Private label BottleX concept voor kappers
Hair update

Private label BottleX concept voor kappers

René van Alphen opent met zijn BottleX private label-concept de deur voor kappers die uniek willen zijn. Een eigen lijn van haarverzorging ligt nu binnen ieders handbereik. Niet langer hoeven kapsalons afhankelijk te zijn van leveranciers want door zelf de ingrediënten samen te stellen ontstaat een nieuw en uniek product waarmee de klant verrast kan worden. René Professional biedt een compleet pakket aan om een eigen merk of zogeheten private label te creëren. Alle cosmetica verzorgingsproducten kunnen worden aanpast naargelang behoeften en eisen.

Het voordeel van het hebben van een private label is dat de eigen identiteit sterker naar voren komt in de salon, en bij klanten op locatie. Daarmee wordt een groter onderscheidingsvermogen gecreëerd. Kappers met een eigen merk maken meer omzet en hebben een sterkere uitstraling. Ook genereert het een grotere kans op herhalingsbezoek omdat klanten dit exclusieve product alleen in de eigen kapsalon kunnen afnemen.

Wie creatief en succesvol is verdient een eigen lijn. Zo is René ooit begonnen met één product, maar inmiddels verkoopt hij in zijn eigen salon Acoli Elite al drie cosmeticalijnen met succes. Zijn klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit en blijven trouw aan dit merk en de salon. Een kapper komt per slot van rekening de hele dag in aanraking met cosmeticaproducten en de vraag naar advies over producten. Juist daarom is een eigen private label zo waardevol want wat is eenvoudiger dan advies te geven over het eigen product. Voor kappers is een eigen cosmeticalijn dus een waardevolle investering. De kennis, kwaliteit, flexibiliteit en het BottleX private label-concept geeft een perfect resultaat dat elk merk tot een succes maakt. Meer info: http://www.bottlex.nl