Home POP Salt Spray - wat zit erin en werkt het ook?
Onze favorieten

POP Salt Spray - wat zit erin en werkt het ook?

Marktonderzoek is een groot deel van mijn werk, ik beoordeel merken en hun producten van A tot Z en ben continue opzoek naar juist die verassende elementen waarmee een echt goed merk zich staande kan houden in een markt met grote concurrentie en een gebruikersgroep die oneindig zou kunnen zijn.

Onder de loop POP (Perfect On People)

pop

Het merk staat voor Nieuw, eigenzinnig, kwalitatief, betaalbaar en 100% salon exclusief. Duidelijk toegespitst op de salons, als consument word ik weinig verleid tot aanschaf, het voelt vrij basic aan en ook zie ik op het eerste gezicht weinig onderscheid vermogen in vergelijking met andere haarmerken.

Kwalitatief en betaalbaar, 2 onderdelen die ik als consument objectief kan beoordelen. Past de prijs bij de kwaliteit van een salonmerk en overtreft het mijn verwachting vergeleken met merken op een vergelijkbaar prijsniveau.

POP Salt spray

Pop-salt-spray

Een styling spray met zeezout voor een stoere beach look. Geeft fijn haar extra volume en stevigheid.

Over het algemeen bevatten zout spray’s enkel zout. Deze POP Salt spray bevat daarnaast ook wat ingrediënten die b.v. in een haarlak zitten, hierdoor krijgt het meer stevigheid en worden de haarlokken gefixeerd (ofwel vastgezet door een stevig laagje om het haar te vormen). De Alcohol in het product zorgt ervoor dat het product snel vervliegt en het je haar dus niet te nat maakt tijdens gebruik. Je zou denken dat dit je haar daardoor ook wat uitdroogt, maar de Phantenol, Betaine en Tulipa Hybrida Flower Extract (de Tulpenbloem), hebben weer een verzorgende werking op je haar. Het product geeft met zijn antistatische ingrediënten veel volume en dus doet het product wat het belooft. Mijn haar moest een dag later wel opnieuw worden gewassen, voor mij volstaat dan ook een zoutspray met enkel zout en ben ik blij met de stugheid dat enkel zout al oplevert. Als combi product voor de liefhebber is dit product absoluut een aanrader.

tulpenbloem

Tulpenbloem

Het merk POP levert dus zeker kwaliteit voor een betaalbare prijs. De producten bevatten een uitgebreid scala aan ingrediënten die de belofte en het resultaat  waarmaken. Echter, zouden deze zelfde producten in de drogist om de hoek worden aangeboden, zou ik ze wellicht te duur vinden. De verpakking oogt net wat te simpel, zeker in vergelijking met de concurrerende salonmerken, die er vaak prachtig uitzien. Maar goed, daarentegen betaal je dus ook wat minder. En eerlijk gezegd betaal ik liever voor de inhoud dan voor de buitenkant.

Momenteel test ik de POP Leave-in spray deze review volgt!