Home Pony of plukjes, wat past bij jou?
Get the look

Pony of plukjes, wat past bij jou?

Alexa-hairstylesDe kapper van niemand minder dan 'it-girl' Alexa Chung vertelt over de do's & dont's van de pony's en plukjes. George Northwood heeft met Alexa al allerlei kapsels geprobeerd en deelt zijn tips. Dus maak die afspraak met je kapper voor een nieuwe look!

Alexa-full-fringe

Vergeet de rechte, volle pony, als je pluizig, warrig haar hebt, of een rond gezicht. Een rechte pony halveert je gezicht. Zorg dat je je haar glad stijlt, maar let erop dat je bij de haaraanzet volume behoudt. Een droogshampoo kan de volgende dag uitkomst bieden.

Alexa-baby-fringe

Dit is een echt 'statement' kapsel dat geschikt is voor een gezicht met zachte lijnen. Dit kapsel trekt alle aandacht naar je gezicht en ook hier is pluis uit den boze. Dus je stijlt je haar weer helemaal glad. Deze look staat het beste bij halflang haar of een bob.

Akexa-side-parting

Dit is een stijl voor iedereen, elke gezichtsvorm. Je kunt niet snel misgaan met een zijscheiding, het is vrouwelijk en flatteus. Het mooist is het als je de plukken aan de voorkanten op neuslengte laat knippen.

Alexa-middle-parting

Ook deze stijl is geschikt voor de meeste gezichtsvormen, tenzij je echt een rond gezicht hebt. Dan kan het ook, maar zorg dat de plukken niet te kort worden geknipt. Leuke stijl als je het haar een beetje golvend laat. Supervrouwelijk!

 

Foto: L'Oreal Professionnel INOA Campaign | Bron artikel: www.thecoveteur.com

Kleur in 2016: minimalisme is het nieuwe chic!