Home PINK.SUNDAY helpt in de strijd tegen borstkanker
BEWUSTWORDING

PINK.SUNDAY helpt in de strijd tegen borstkanker

Zondag 24 oktober is het PINK.SUNDAY en wordt er voor het goede doel geknipt in de KEVIN.MURPHY Academy. Want oktober staat bij KEVIN.MURPHY in het teken van Breast Cancer Awareness. Lees snel verder hoe jij dit mooie initiatief kunt steunen!

In de PINK.SUNDAY salon knippen KEVIN.MURPHY kappers consumenten voor €40,-. De opbrengst wordt volledig gedoneerd aan het Daniel den Hoed fonds en draagt bij aan de strijd tegen borstkanker.

Maak een afspraak

Afspraken zijn te boeken via de volgende website: https://pink-angels.nl/

Het Daniel den Hoed Fonds

De Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed haalt geld op voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Elke stap dichterbij de genezing van kanker is ontzettend belangrijk. Het fonds treedt naar buiten met de kreet: ‘Maak kanker kansloos’. Dit is een oproep aan iedereen om de strijd tegen kanker aan te gaan en het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Erasmus MC te steunen.

Het doel is dat iedere patiënt een unieke behandeling op maat krijgt, aan de hand van de meest recente wetenschappelijke resultaten. Daarbij wordt een directe brug geslagen tussen het onderzoek in het laboratorium en de behandeling van de patiënt.