OPI Infinite Shine Iceland Collection getest

OPI-iceland

Naar mijn idee zijn de OPI nagellakjes toch wel het meest bekend in hun soort. Ik denk dat vrijwel elke vrouw er minimaal één kleurtje van in hun beauty collectie heeft staan of een kleurtje van het merk in de nagelsalon uitkiest. Mooie verzorgde handen en daarbij ook keurig gelakte nageltjes zijn voor mij wel de perfecte finish om je look compleet te maken. Of het nu gaat om enkel een simpele glanzende top coat of een complete manicure, verzorgde nagels zijn zeker wel een must voor de vrouw van nu.

De Iceland Collection maakt onderdeel uit van de Infinite Shine lijn van OPI en moet zorgen voor een prachtige, long-wearing kleur en glans op je nagels. Persoonlijk ben ik erg blij dat de glossy nails weer mogen en we de matte nagels een beetje achterwege worden gelaten. De matte look vond ik toch, ongeachte welke kleur, altijd een beetje een typex look geven. Doe mij maar een lekkere glans op de nagellak!

OPI-iceland3

In de Iceland Collection zitten vier mini lakjes waaronder een primer, een glossy top coat en twee kleuren: een lila tint (One Heckla Of A Color!) en een donkergrijs/blauwe tint (Less Is Norse). Alleen al door de geweldige namen die OPI voor hun nagellakkleuren bedenkt wil ik ze gebruiken en werkt zeker weten meer aanstekelijk dan wanneer het enkel een saai kleurnummertje zou zijn.

OPI-iceland1
Bij de lila tint leg ik misschien niet direct de link met IJsland , maar ik vind het wel een perfecte kleur voor het najaar en de winter van 2017/2018 aangezien deze kleur veel terugkomt in de fashion trends.
Veel fashion brands en modehuizen hebben lila items van knitwear tot jurken, faux fur jassen en zelfs schoenen. Heerlijk on trend dus deze kleur.
De donkere kleur zit een beetje tussen donkergrijs en heel diepblauw in en dat maakt het echt een vernieuwende, aparte kleur.

De kit is ingedeeld in Step 1 waarbij je de primer (base coat) aanbrengt op de nagels, vervolgens bij Step 2 breng je de gekleurde nagellak aan en bij Step 3 maak je het af met de glossy top coat. Ik koos ervoor om beide kleuren uit de Iceland Collection te gebruiken om zo een beetje een speels effect te creëren.

OPI-iceland2

De primer zorgde ervoor dat de kleuren die ik vervolgens op mijn nagels aanbracht heel smooth op mijn nagels zaten en de kleuren zelf zijn mooi dekkend. Om echt een volledig dichte kleur te bereiken heb ik twee laagjes van de gekleurde nagellakjes aangebracht. De glossy top coat maakt het geheel echt prachtig en het geeft inderdaad echt een glossy look. Heel glanzend en geeft bijna het idee van een gellak die je normaal in een nagelsalon moet laten doen. De lila tint vind ik vooral leuk om wat mee te spelen bij andere rustigere kleurtjes en de donkere grijs/blauwe kleur is echt zo’n kleur die je de hele winter kunt dragen en ook voor elke outfit en gelegenheid geschikt is.

De OPI Infinite Shine Iceland Collection is te koop voor €19,95

Comments

comments