Home Opgelucht!
Ondernemend

Opgelucht!

Wat zijn wij opgelucht dat we open kunnen blijven! De eerste maatregel was het dragen van de mondkapjes en om 18.00 uur sluiten en daarna moesten we om 17:00 al dicht ...

salons open

Helemaal prima en of het nu wel of niet prettig is, dat dragen van een mondkapje of dat we om 18.00 uur al moeten sluiten, we hebben afgesproken dat we daar niet over gaan 'zeuren' dat geeft alleen maar een negatief gevoel en dat willen we niet.

Best spannend

Positiviteit brengt je verder en voel je je prettiger bij. Toen bleek dat de persconferentie vervroegd werd omdat de coronacijfers bleven oplopen, was dat best spannend. Die donderdag en vrijdag waren verschrikkelijk want de een naar de andere klant belde om te vragen of ze er nog tussen konden want ze waren bang dat de kapsalons moesten sluiten.

Stress

Dan sta je al vol en moet je om 18.00u dicht zodat je ook geen uitwijkmogelijkheden meer hebt en dat geeft stress. Je wilt iedereen graag helpen wat niet lukt en die onzekerheid hadden wij natuurlijk ook: zouden we toch moeten sluiten….?

Heel eerlijk, dat geeft echt stress en dan denk je, niet weer hè. Dus wij waren heel opgelucht dat we tot 17.00 uur open mochten blijven. Alhoewel we het niet begrijpen, omdat we geen klant minder hoeven te knippen. We hebben alle afspraken verplaatst en openingstijden aangepast. Dus alles loopt weer.

We hopen dat de maatregelen aanslaan en dat we gauw terug naar het normaal mogen.

Blijf positief!

Het is even schakelen en handelen maar je kunt het oplossen.Soms grap ik nog weleens met de laatste klant om half 5 dat ik om 17.00 uur ineens heel besmettelijk ben, haha. Maar laten we hopen dat de maatregelen aanslaan en dat we gauw terug naar het normaal mogen.

Ik wens iedereen fijne feestdagen en een gezond 2022 toe. Blijf positief, want dat maakt je een blijer mens!