Onbeperkt stylen met EIMI – Sandra leeft zich uit!

EIMI-styling

Een hele mooie set stylingproducten werd bij mij thuis bezorgd. Kijk hier gaat mijn test-hart harder van kloppen! Met de werking van producten zoals Natural Volume en Flowing Form ben ik bekend maar het testen van de Ocean Spritz en Sugar Lift vond ik een hele leuke uitdaging. De hele serie werd verbannen richting badkamer en ik heb mij helemaal uitgeleefd met al deze spuitjes, knijpjes en spraytjes. 🙂

EIMI Natural Volume – Volume Mousse met lichte hold

natural volume

De volume mousse zit in enorme grote fles (300 ml!). Na goed schudden en met een druksysteem komt de mousse eruit. Eerst in kleine hoeveelheid maar met behulp van de buitenlucht “ontploft” deze kleine hoeveelheid in een mooie wolk van mousse. Goed opletten dat je niet te veel gebruikt, ik had bij het eerste gebruik een beetje een “soppig” kapsel! De mousse is licht geparfumeerd en ruikt lekker fris.

natural volume 2

Ik heb de mousse gebruikt op vochtig en droog haar. In beide gevallen droogt het haar wat hard op maar na het gebruik van de föhn of met de handen door het haar valt het haar soepel met iets volume. Verwacht geen supervolume maar, zoals op fles staat, een zachte verfijnde hold.

EIMI Ocean Spritz – zoutspray voor strandtextuur

oceanspritz

Gebiologeerd heb ik naar dit flesje gekeken, waarom zou iemand zijn haar warrig, dof en in een strandlook willen hebben? Het eerste wat ik altijd doe als ik van het strand kom, is lekker mijn haar wassen en in goed verzorgende producten zetten. Maar goed, ieder zijn ding. De vraag is: krijg ik met deze zoutspray de strandlook? Ja, kan ik volmondig zeggen. Mijn haar ziet er inderdaad uit alsof ik de hele dag in de zee heb gezwommen en het daarna, ongekamd, is opgedroogd. Vond ik het lekker, dat is een heel ander verhaal, maar het product doet wat het beloofd.
oceanspritz2
De spray zit in een niet al te grote fles. Door middel van een pompje kun je sprayen. Ik vind het heel lastig doseren met een pompje want te spuit snel te veel op één plek. De spray is doorzichtig, ruikt licht chemisch en is niet plakkerig. Tip van mijn vriendin: zij gebruikt de zoutspray heel vaak bij het föhnen. Ik heb zo’n idee dat het flesje na de testfase naar haar toe gaat want ik vond het zelf geen fijn product.

EIMI Dry me – droogshampoo

dryme1

Zoals je in mijn vorige blog hebt gelezen was droogshampoo niet helemaal mijn ding. Maar ik was helemaal om bij de vorige test en daarom was ik ook heel benieuwd naar dit product. Met een bad hairday heb ik deze droogshampoo gebruikt. Mijn haar was echt een beetje plakkerig en vet. De droogshampoo zit in een kleine spuitbus, fijn in het gebruik. De spray ruikt lekker fris en is goed te verdelen in het haar. Ik heb al gemerkt dat je niet al te zuinig moet doen met droogshampoo dan is de werking het beste. Goed sprayen en daarna lekker uitkammen en voilaaaaaaaaa ik heb weer een toonbaar koppie met haar!

EIMI Flowing form – Anti-frizz gladmakende balsem

flowingform

Wat een heerlijk product om je haar glad te maken. Ik heb de balsem gebruikt na het wassen en daarna droogde het haar eerst hard op. Dat is wel apart voor een balsem die het haar glad moet maken. Daarna heb ik mijn haar goed doorgekamd en toen kreeg ik uiteindelijk mooi glad en glanzend haar. De balsem zit in een kleine fles met een pompsysteem wat goed te doseren valt. Persoonlijk vind ik het pompje een dubieus uiterlijk hebben, zeker als de witte substantie eruit komt. De balsem heeft een goede dikte, niet te dik of te dun en is goed aan te brengen en uit te spoelen. De geur is aangenaam, licht geparfumeerd. Kortom een fijn product dat doet wat het beloofd.

EIMI Sugar Lift – suikerspray voor volumineuze textuur

sugarlift

En dan nu mijn favoriet! Deze suikerspray heb ik gebruikt op vochtig en droog haar, het haar wordt eerst knoerthard en daarna modelleer ik met mijn handen of de föhn het kapsel wat ik wil. Door de enorme fixering kun je alle kanten op met deze spray. De spray zit in een klein flesje met pompsysteem. Dit pompsysteem vind ik erg onhandig, het is zo lastig om te doseren en te richten. Maarrrrrrrrr ik heb de oplossing gevonden, ik geef een paar spuitjes in mijn handen en modelleer met deze spray zo mijn haar. Hierdoor is het veel beter te verdelen en kan ik gelijk “scrunchen”!

sugarlift2

Mijn haar blijft met dit product er goed verzorgd uitzien en behoudt zijn glans. De spray ziet er een beetje rosé uit en ruikt een beetje zeepsoppig (zeker niet naar suikerspin!) maar na het gebruik is de kleur en geur geneutraliseerd. Van deze 5 producten heb ik de Sugarlift het meest gebruikt. Deze spray werkt voor mijn haar het beste.

Kortom 5 fijne producten van EIMI van Wella Professionals. Voor ieder wat wils!

Comments

comments