Home Omarm jouw perfecte imperfecties!
BEWUSTWORDING

Omarm jouw perfecte imperfecties!

De zomer kan beginnen want Nederland gaat langzamerhand helemaal uit de lockdown! Maar één ding dat de coronaperiode ons wel heeft geleerd is dat we vaker ons geluk moeten zoeken in de eenvoud en dat de kunst van het weglaten hele mooie resultaten kan opleveren. Ons maandthema van juni #NOFILTER speelt daar op in.

Editorial juni 2021 - thema #NOFILTER

Authentiek

Inmiddels is het voor vele vrouwen (en sommige mannen) zo normaal geworden als elke ochtend een laag make-up aanbrengen; een foto posten met filter. Een filter die je huid strak trekt als geen crème ooit kan doen. Je tanden witter maakt, zoals geen whitening tandpasta ooit voor elkaar krijgt. Maar in wat voor wereld leven we dan? Een wereld waarin de 'social media realiteit' de werkelijkheid lijkt te overtreffen? Een wereld waarin iedereen happy is en zich omringt met andere mooie, succesvolle mensen. Iedereen behalve jij?

Deze maand omarmen we alle 'perfecte imperfecties' en besteden we aandacht aan wat écht en authentiek is

Gelukkig zie je steeds vaker een tegenreactie op deze nepvertoningen. Ook beautymerken gaan langzamerhand begrijpen dat de wereld bestaat uit allerlei mensen; dik, dun, jong, oud, donker licht, of iets daar tussenin. Het gaat erom dat je het mooiste uit jezelf haalt, terwijl je jezelf wel accepteert. Je bent goed zoals je bent en beautyproducten dienen slechts om je te ondersteunen dat mooiste uit jezelf te halen. Niet om je te veranderen.

Deze maand omarmen we alle 'perfecte imperfecties' en besteden we aandacht aan wat écht en authentiek is. Een beetje make-up mag best en een paar extensions is geen enkel probleem. Maar het zijn slechts hulpmiddelen, want ook zonder is er helemaal niets mis met jou! Onze experts gaan dieper op dit thema in en daarnaast hebben we natuurlijk ook interviews, achtergrondartikelen en productlanceringen.

WieWatHaar Awards 2021

Deelname voor deze product awards is gesloten en alle inzendingen liggen nu bij de vakjury, die dit gaan beoordelen. In september worden de winnaars bekend gemaakt dus nog even geduld!

Look book

Ons look book is een feit en dit wordt telkens bijgevuld met de laatste haar- en make-upcreaties! Natuurlijk geldt de hashtag #nofilter niet voor de meeste beelden, maar ook dat mag. Als je maar beseft dat dit slechts inspiratiebeelden zijn, waar je elementen uit kunt halen voor jezelf. Laat je inspireren en overleg met je kapper, barbier of een visagist welke kleuren en vormen jou het beste staan. Hier kun je de look books bekijken:

Enjoy!

Liefs, Marit X