Home Oh nee ... kappers België gaan weer dicht!
Hair update

Oh nee ... kappers België gaan weer dicht!

Eigenlijk willen we dit helemaal niet schrijven ... maar helaas is het waar; onze buren scherpen de coronamaatregelen weer aan en in België gaan de kappers weer een maand dicht! Gisteren kregen wij te horen dat de huidige maatregelen van kracht blijven en dat alleen de avondklok een uur vooruit gaat. Pfff ... wat zou dit nieuws eventueel voor onze Nederlandse kappers betekenen?

Duimen ...

Laten we duimen dat de Nederlandse salons open mogen blijven. Ze waren maar liefst 11 weken dicht en we hebben er al veel over geschreven; het water stond vele saloneigenaars aan de lippen. Gelukkig mogen de kappers hier voorlopig lekker door blijven knippen. Maar klanten, houd je alsjeblieft aan de regels en let er echt op dat je bij klachten niet naar de kapper gaat. Deze ondernemers kunnen niet wéér een tegenslag gebruiken. Ze doen zo hun best en willen heel graag open blijven!

Dus even niet klagen over die vervelende mondkapjes en alle instructies van je kapper netjes opvolgen. Intussen blijven we positief en gaan we ervan uit dat Nederlandse kappers gewoon veilig hun werk mogen blijven doen.

En we wensen alle Belgische kappers heel veel sterkte de komende periode ... pfff, wat een rare wereld is het geworden!

Beeld: Andrea Piacquadio