NYFW 2017 haartrends tips & tricks

aveda-nyfw

De New York Fashion Week is weer achter de rug!  Aveda’s artists waren backstage en delen tips & tricks van de mooiste catwalk looks. We zien veel lang haar, glad & strak of big volume.

Strakke staarten

Aveda-staarten1

Aveda Global Creative Director Antoinette Beenders zette in op natuurlijke haarstructuren om zo een reeks van individuele stijlen te creëren tijdens de TOME AW2017 show – om sterke, zelfverzekerde vrouwen te eren – in Clarkson Square in New York City. De Dry Remedy Daily Moisturizing Oil hydrateert het haar onmiddellijk en brengt het haar weer tot leven. De strakke paardenstaarten en krullen werden daarna gestyled met de Air Control Light Hold Hair Spray met Pure-Fume aroma bestaande uit gecertificeerd organische lavendel, bergamot en palmarosa.

PAntoinette-beenders

Om een ultra-glanzende en gezonde stijl te creëren, gebruik je de Damage Remedy Split End Repair op de haarpunten vlak voor je het haar föhnt. Dit zorgt ervoor dat het product goed wordt opgenomen en dat gespleten haarpunten direct worden hersteldExpert tip

Pump up that body!

Aveda-volume

Aveda artist, Allen Ruiz creëerde een luchtige en volumineuze look voor de Public School AW2017 show die plaatsvond in de volle Milk Studios in New York City. De Aveda Phomollient Styling Foam (met een aroma van gecertificeerd organische pepermunt, ylang ylang en bergamot) geeft glans en volume zonder het haar te verzwaren. The bigger the better.

Pomp de Phomollient Styling Foam onmiddellijk op de Aveda Paddle Brush en borstel van de haaraanzet naar de haarpunten. Zo wordt het gelijkmatig en snel over elke haarlok verdeeldExpert tip

Comments

comments