Hair update

Nog meer Lifestyling voor nog mooier gestyled haar!

We schreven al eerder over deze stylinglijn ‘Lifestyling’ van Milk–shake (zie hieronder) en nu zijn 5 nieuwe producten toegevoegd aan de lijn. Dat betekent nóg meer oplossingen om looks te creëren. Welk product denk jij nodig te hebben?

WELKE LIFESTYLE HEEFT JOUW HAAR?

Zone-lifestyling-1

Lifestyling Smoothing Cream

Zone-Smoothing-cream

Een styling crème die is geformuleerd om de schubbenlaag glad te maken, het haar te beschermen tijdens het föhnen en die een natuurlijke ondersteuning geeft. Houdt het haar langer glad en gaat pluis tegen. Maakt het haar zacht en glanzend zonder ongewenste residuen. Voorzien van een UV filter om te beschermen tegen de zon.

Lifestyling-smooth-cream

Wij kregen de Smoothing Cream opgestuurd om te proberen. De textuur is een opaque witte gel/cream, die makkelijk door het haar wordt opgenomen. De crème is bijna geurloos en verzwaarde het haar absoluut niet. Het werkte vooral goed in combinatie met een stijltang.

Lifestyling Liquid Styler

Zone-liquid-styler

Een veelzijdige styling fluid, ideaal om definitie en zachte, flexibele stevigheid te geven met een memory effect. Geschikt voor elke haarstijl, om het haar natuurlijk te laten drogen en voor elk haartype. Verrijkt met organische fruitextracten, quinoa proteïnen, melk proteïnen, integrity 41 en een UV filter die zorgen voor vol, zacht en glanzend haar.

Lifestyling Shaping Foam

Zone-shaping-foam

Creëert volume en model, beschermt het haar tijdens het föhnen. Geeft body en een natuurlijke controle met een flexibele stevigheid. Verrijkt met organische fruitextracten, quinoa proteïnen, melk proteïnen, integrity 41 en een UV filter, geschikt voor elk haartype.

Lifestyling Styling Potion

Zone-styling-potion

Een unieke en veelzijdige crème die de schubbenlaag van het haar glad maakt en een natuurlijke body aan het haar geeft. Geeft een lichte stevigheid en een onmiddelijk verzorgend effect aan elk haartype.Bevat organische fruit extracten, quinoa proteïnen, melk proteïnen, integrity 41 en een UV filter die het haar beschermt.

Lifestyling Texturizing Spritz

Zone-texturizing-spray

Bodifying formule met een matte afwerking die stevigheid geeft en golvend haar alsof je een dagje naar het strand bent geweest en geeft houdbaarheid aan je look ongeacht de lengte van het haar. Bevat organische fruitextracten, quinoa proteïnen, melk proteïnen, integrity 41 en een UV filter die het haar voeden en beschermen tegen vervaging en uitdroging. Veelzijdig in gebruik, kan worden aangebracht op vochtig haar om het natuurlijk te laten drogen voor een casual look. Of gebruik een föhn met diffuser of borstel voor een meer natuurlijke en gedefinieerde look. Het kan ook op droog haar worden aangebracht, breng het haar dan in model met de handen voor extra houdbaarheid en volume. Vooral geschikt voor fijn haar.

Note: dit artikel is branded content, wij schrijven echter nooit over producten waar we zelf niet achter staan.