Hair update

No Inhibition Age Renew; een verjongingskuur voor je haar

Wist je dat je haar ook kan verouderen? Waar de huid lijntjes en rimpels gaat vertonen, wordt ouder haar dof en poreus. Dat kan al gebeuren als je zelf nog nieteens ‘die leeftijd’ hebt bereikt, want ook chemische behandelingen en stress zijn veroorzakers van deze ouderdomsverschijnselen.

[su_quote]Age Renew: Your hair, visibly younger[/su_quote]

Het Italiaanse merk z.one concept komt met een nieuwe lijn binnen de NO INHIBITION serie voor dit probleem: Age Renew. Deze producten zijn zodanig samengesteld dat ze het verouderingsproces van het haar vertragen, waardoor het haar er jonger uit komt te zien. De ingrediënten hebben een direct ‘filling;’ effect op het haar en geven het haar glans en vitaliteit terug.

De combinatie van organische en wetenschappelijk bewezen elementen is de ideale formule om de spanningen, veroorzaakt door vervuiling, UV-stralen en het verouderingsproces tegen te gaan.

age-renew-1

Age Renew

 1. Versterkt en voedt het haar voor een maximale glans
 2. Behoudt de vochtbalans van het haar en de hoofdhuid
 3. Geeft aanzienlijk meer volume
 4. Beschermt de natuurlijke of cosmetische haarkleur
 5. Vermindert de poreusiteit
 6. Beschermt het haar tegen vervuiling en UV-straling

De producten

age-renew-2

 • Revitalizing shampoo – Perfecte, zachte reiniging voor het haar om de gezondheid en schoonheid van het haar te behouden.
 • Revitalizing Mask – Een diepe voeding voor het haar om de structuur en schoonheid te verbeteren en te behouden.
 • Revitalizing Treatment (salonbehandeling) – Een vernieuwende, geconcentreerde, unieke professionele behandeling met hyaluronzuur, melitane en organische rooibos.
 • Daily Defense leave-in haarcrème – De perfecte afsluiting van het NO INHIBITION AGE RENEW hair care systeem. Door het gebruik van deze crème blijven de positieve effecten van de behandeling langer behouden op een gemakkelijke, aangename en effectieve manier.

Ingrediënten

 • HYALURONZUUR – Gecombineerd met gehydroliseerde rijstproteïnen, heeft dit krachtig anti-oxidant een sterk anti-aging effect en verbetert zichtbaar de glans, kleur en handelbaarheid van het haar.
 • MELITANE® – Werkt op het haar, verbetert en verlengt de haarkleur (natuurlijk en cosmetisch) en beschermt het haar tegen atmosferische elementen en het verouderingsproces.
 • ORGANISCHE ROOIBOS – Een krachtig, natuurlijk anti-oxidant dat helpt om de kleur te beschermen en te behouden.