Home NIEUW: Sheado voor kroeshaar en krullen
Hair update

NIEUW: Sheado voor kroeshaar en krullen

Dominique Chantal Snip, schrijfster van het boek Crown of Glory, lanceert Sheado, een haarproductenlijn voor kroeshaar en krullen. De lijn bestaat vooralsnog uit vier producten: Green tea & Chamomile Shampoo, Sheabutter & Raspberries Deep Conditioner, Honey Love Hairmilk en de Liquid Gold Hairbutter.

Met de lancering van Sheado informeert Snip nu niet meer alleen over de verzorging van kroeshaar en krullen, maar biedt zij ook producten om deze haartypen te verzorgen.  “Na jaren bloggen over kroeshaar en krullen en ingrediënten onderzocht te hebben, heb ik eindelijk de stap genomen om mijn eigen lijn te ontwikkelen”.

Snip heeft zich laten inspireren door haar favoriete ingrediënt sheabutter en maakt verder gebruik van ingrediënten als groene thee, honing, frambozen en allerlei voedende oliën. De producten bevatten geen minerale olie, petroleum, sulfaten, synthetische kleurstoffen en parabenen. Die bestandsdelen druisen in tegen de principes van de onderneemster. “Mijn filosofie is dat kroeshaar en krullen met zo natuurlijk mogelijke producten verzorgd moeten worden. Ik gebruik voedende en hydraterende ingrediënten en geen bestandsdelen die deze haartypen kunnen schaden”.

Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Sheado.