Home Nieuw online beautymagazine dat onder je huid kruipt
Hair update

Nieuw online beautymagazine dat onder je huid kruipt

Hét online platform voor de beautyliefhebber die verder wil kijken dan ‘skin deep’

InnerBeauty praat met mensen en merken die hun hart volgen en willen bijdragen aan een mooiere wereld. Eerlijke, onverbloemde verhalen – soms met een ‘feel good’ gehalte, soms aangrijpend. Verhalen die aanzetten tot denken en inspireren. Oprichter is Marit Heemskerk, die 7 jaar geleden als nieuweling de beautybranche betrad toen ze haar review platform voor kapsalons en haarproducten – WieWatHaar – begon. Inmiddels schrijft ze beautyverhalen voor diverse vakbladen en is ze verknocht geraakt aan deze branche, met zoveel ‘mensen-mensen’ die ondernemen vanuit hun hart.

IB-mag

We leven in een vluchtig tijdperk waarin we 24/7 online connected zijn en toch voelen veel mensen zich eenzaam. Daarnaast zie je ook dat steeds meer mensen lijken te ontwaken en weer aandacht krijgen voor de basiswaarden van ons bestaan, zoals liefde en verbondenheid. Ik merkte dat ook bij mezelf. Steeds meer nam ik afstand van dat gejaag, die continue strijd die mensen met elkaar aangaan en voelde ik juist de behoefte om te verbinden. Daarom wilde ik verder kijken dan de oppervlakte en vluchtige contacten. Ik hoorde zoveel mooie verhalen van mensen die een verschil willen maken in deze wereld. Dit is een bijzondere branche, want waar is het contact nog zo fysiek en persoonlijk als wanneer je in de kappersstoel zit? Bovendien wordt de beautybranche steeds interessanter nu er eindelijk aandacht is voor onderwerpen als diversiteit en duurzaamheid. Dát zijn de verhalen die ik wil vertellen via dit platform. Verhalen die hopelijk anderen weer inspireren om de wereld een mooiere plek te maken. Want uiteindelijk is alles met elkaar verbonden, dat begint al bij onszelf want je kunt je uiterlijk niet los zien van je innerlijk.

InnerBeauty Magazine is tweetalig, Nederlands en Engels en wil een brug slaan tussen beauty en bewustwording. Benieuwd? Kijk op: www.innerbeautymagazine.com