Home Nieuw merk: Trinity Haircare
Hair update

Nieuw merk: Trinity Haircare

Vanaf vandaag staan ook alle Trinity producten op WieWatHaar. Trinity Haircare is een Zwitsers merk dat in 2006 is opgericht door een drietal ondernemers uit de kappersbranche. Met elk hun eigen vakgebied (verkoop, marketing, productie) bij verschillende grote haarmerken, besloten zij hun krachten te bundelen. Het merk staat voor hoogwaardige premium producten, tegen een eerlijke prijs. In 2010 werd dit kappersmerk ook in Nederland geïntroduceerd.
Er zijn verzorgings- en stylingproducten afgestemd op de verschillende behoeftes van het haar. De Verzorgingsserie Créasoin is onderverdeeld in verschillende groepen. Er is een lijn voor gekleurd haar, krullend haar, meer volume en droog en beschadigd haar. Er is een lijn voor de zomer, ‘Solar’ die beschermt tegen UV stralen en een ze hebben speciale producten voor winterhaar. Ook is er een speciale serie voor mannen.
Daarnaast heeft Trinity stylingproducten die zijn onderverdeeld in de mate van stevigheid die ze geven. Er zijn 5 groepen, van glans zonder enige versteviging tot extra zware sterkte. Handig zijn ook de speciale opfrissers waarmee je het gekleurde haar kunt opfrissen. Deze kleurmaskers bevatten oa. Keratine en vitamine B5. Ze zijn er in 5 kleuren. {link product#4689}
Ik kreeg een aantal producten toegestuurd om uit te proberen. Binnenkort kunnen jullie lezen over mijn ervaringen met die nieuwe merk. Dus houd deze site in de gaten want er komt ook een leuke WIN-actie van Trinity aan!
Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Trinity