Home NIEUW: Matrix introduceert Total Results Repair
Hair update

NIEUW: Matrix introduceert Total Results Repair

Dagelijks stellen we ons haar, al dan niet bewust, bloot aan factoren die het kunnen beschadigen, zoals föhnen, borstelen, touperen, kleuren en het gebruik van steil‐ of krultang. Ook de gevolgen van blootstelling aan de zon en luchtvervuiling zijn duidelijk te merken aan het haar: het voelt stug aan, gaat pluizen en breekt sneller af. Goede verzorgingsproducten, die het haar herstellen en beschermen, zijn dus een ‘must’.
Total Results Repair bevat vier effectieve producten, die speciaal ontwikkeld zijn voor mensen met breekbaar en beschadigd haar en dagelijks door professionals in de kappersbranche worden gebruikt: shampoo, conditioner, masker en leave‐in product. Alle producten bevatten gepatenteerde ingrediënten en sterk geconcentreerde formules voor direct zichtbare resultaten.
Regelmatig gebruik van de producten van Total Results Repair zorgt ervoor dat beschadigd haar van binnenuit diepgaand wordt hersteld, terwijl tegelijkertijd het haar aan de buitenkant weer glad wordt gemaakt zonder het te verzwaren. Daarnaast bevat de Repair lijn een bijzonder Miracle Product: Break FixTM Leave‐in Elixir, een lichtgewicht leave‐in behandeling, die snel door het haar wordt opgenomen voor direct herstel.
Professionele producten voor een betaalbare prijs en een perfecte salonlook: hersteld, supersterk, veerkrachtig en glanzend haar. De lijn bestaat uit:
Repair Shampoo, adviesverkoopprijs: €8,90 voor 300ml
Repair Conditioner, adviesverkoopprijs: €9,90 voor 250ml
Repair Strength Pak Intensive Treatment, adviesverkoopprijs: €11,90 voor 150ml
Repair Break Fix Leave‐in Elixir, adviesverkoopprijs: €11,90 voor 195ml
Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Matrix.