Home Nieuw kappersmerk EVO
Hair update

Nieuw kappersmerk EVO

Evo is een nieuw haarmerk uit Australië met een eigen aanpak. Ze gaan voor eerlijke producten, 100% product zonder vulmiddelen en schadelijke toevoegingen. De producten bevatten geen sulfaat, parabeen en propyleen-glycol en zijn niet getest op dieren. De verpakking is strak en eenvoudig. Alsof ze duidelijk willen maken dat daar het geld niet heen gaat. Ook de marketing is anders. Geen supermodellen, geen lange verhalen over fantastische ingrediënten. Eenvoudig, puur en eerlijk is het devies. Ze willen graag opvallen, dat blijkt wel uit het 'welkomsgeschenk' dat kappers krijgen die het merk gaan gebruiken; een messenblok!
Ze zijn wars van de bekende salonmerken waarvan ze vonden dat die de markt teveel domineerden. In de tekst staat “wij geloven dat het kappersvak is overgenomen door grote bedrijven die gedreven zijn door winst en aandeelhouders. en zo vergeten de grote multinationals wat het kappersvak echt is: het helpen van klanten met hun haar en haarstijl, maar vooral eerlijk blijven.
Ze bestaan nog maar sinds 2004 en worden nu in Europa gelanceerd. Maar hun uitgangspunten passen helemaal in de ‘back to basics’ houding van veel consumenten dus het is zeker een merk om rekening mee te houden.
evo clinic
In de hele maand april kun je kennis maken met Evo in Amsterdam. Ze zitten op de 1e verdieping van het winkelcentrum Magna Plaza (als je met de lift gaat, meteen links van de lift). Je kunt zo binnenlopen. Ook kappers zijn welkom want daar wordt het merk straks exclusief verkocht. We zullen Evo dus niet in de winkels terugvinden maar wel bij een aantal kappers die precies weten welk product ze het beste kunnen adviseren.
Hou de site in de gaten want over een aantal weken zullen we zeker een leuke winactie regelen zodat iedereen deze nieuwe producten zelf kan proberen! Lees hier meer over de producten van evo.