Home Nieuw jaar, nieuwe site!
Hair update

Nieuw jaar, nieuwe site!

Het was 2010 en ik werkte nog in de reclamebranche. Mijn haar was een mess en wat had ik graag ergens feedback van andere klanten willen lezen voordat ik weer een kapper ging proberen...

Het was het jaar dat Iens en Kieskeurig hun opmars maakten en mensen steeds vaker online beoordelingen lazen over hotels, restaurants of producten. Maar een verkeerd kapsel was naar mijn mening een veel groter drama dan een paar dagen in een wat minder leuk hotel. Dus vroeg ik me af waarom ik nergens reviews over kapsalons kon vinden ...

History

Nou, the rest is history natuurlijk. Toen ben ik zelf WieWatHaar gaan starten met vallen en opstaan. Ik kende geen kip in de kappersbranche, maar hoe meer ik erin dook, hoe enthousiaster ik werd over deze bijzondere branche met veel warme mensen-mensen, die zich dag in dag uit inzetten om anderen mooi te maken en een fijn gevoel te geven. Ik ging betere producten gebruiken en wist inmiddels welke kapper bij mij paste, dus ook mijn haarkwaliteit ging vooruit.

Nog weer later, tijdens de opkomst van de barbershops, is WieWatHaar zich ook gaan richten op mannen én huidverzorging en make-up. Maar altijd wel gericht op de professional met merken die daarbij horen.

Nieuw platform

Volgend jaar zijn we alweer 10 jaar verder en is het tijd voor verandering. Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema, ook in beauty. Inmiddels ben ik niet meer alleen en werk ik samen met mediakanjer Karin van den Hurk, die vele jaren ervaring heeft in deze branche. En dat is nog niet alles, er gaat in 2020 nog meer veranderen voor WieWatHaar. Nieuwe gezichten komen erbij en wordt as we speak keihard gewerkt aan een compleet nieuw platform dat nog beter aansluit op de eisen van nu.

Met elke maand nieuwe thema's, inspiratie, professionele merken en salons. Het platform heeft voor ieder wat wils en is ingedeeld in 4 interessegebieden; HAAR, HEM, HUID en InnerBeauty, waar de nadruk zal liggen op duurzaamheid en goede doelen. Half januari gaan we live, en ja, dat hadden we eerder gewild. Maar zoals dat gaat met nieuwe websites, heeft ook deze veel tijd nodig en willen we het goed doen. Dus nog even geduld. See you soon op ons nieuwe platform in 2020!