Home NIEUW in de salon: zomerse producten om je haar te beschermen
Hair update

NIEUW in de salon: zomerse producten om je haar te beschermen

Persbericht-luxe-alterna-kms

Wat zijn de nieuwe haarproducten die je niet kunt missen? Voor de zomer is het belangrijk om je haar goed te beschermen tegen zon en hitte. Alterna speelt daar perfect op in met de limited edition Bamboo Beach producten. Ook het hippe merk uit California, KMS komt met een fijne hittebeschermer waar je alle kanten mee op kunt!

alterna-bamboo-beach

ALTERNA introduceert de Bamboo Beach ‘limited collection’
De Summer Ocean Waves, is een lichte spray die extra textuur aan je haar geeft voor een sexy strand effect. ‘Messy’ hair in een handomdraai, ook zonder bezoekje aan het strand. Na een lange dag zon heeft je haar net even wat meer verzorging nodig dan normaal. Voor die momenten is er een speciale leave-in conditioner, Summer Sun Recovery spray genaamd, die je haar ook na het douchen blijft verzorgen. De Summer Sunshine Spray mag echt niet ontbreken in jouw strandtas deze zomer. Deze spray zet je haar letterlijk en figuurlijk in het zonnetje! Last but not least; de Mango Coconut Refreshing Dry Shampoo. Een kleine touch up en de geur van de zomer.

KMS-california

Nieuwe producten van KMS California!
De nieuwe KMS FREESHAPE 2-in-1 styling + finishing is ideaal om je haar te beschermen tegen de hitte. Deze spray gebruik je in droog haar om het te straightenen of juist te krullen. Dankzij de hitteprotectie verminder je beschadigingen en breuk. Ook zo’n topper om het haar tussendoor te restylen is KMS HAIRPLAY playable texture: een revolutionair, nieuw stylingproduct waarmee je textuur opbouwt waar je maar wilt en wanneer je maar wilt – zonder dat het plakkerig aanvoelt. Je kan het gebruiken in vochtig haar voor meer effect of in droog haar om textuur toe te voegen en je stijl te vormen.

NIEUWE PRODUCTEN: Freeshape 2-in-1 styling & finishing | Hairplay Playable Texture