Home Nieuw in de salon: Royal KIS GlamWash
Onze favorieten

Nieuw in de salon: Royal KIS GlamWash

Zin in een ander kleurtje, maar ben je bang dat je er snel genoeg van hebt? Met Royal KIS Glamwash fris je binnen mum van tijd je haarkleur op of geef je je haar een nieuwe kleur. Deze super intensieve color wash is ook uitermate geschikt voor gebruik in de salon, om het haar voor te pigmenteren. Daarnaast is Royal KIS Glamwash ideaal om thuis te gebruiken tussen twee haarkleuringen in. Zo blijft je haar mooi op kleur. Het krijgt een geweldig kleureffect en een natuurlijke glans.

VAN PASTEL TOT FEL

De kleurintensiteit en houdbaarheid van Royal KIS Glamwash zijn afhankelijk van de inwerktijd en het aantal behandelingen. Hoe lichter de basiskleur van het haar, hoe feller het kleurresultaat. De intensiteit van de kleur kun je afzwakken door de inwerktijd te verkorten of door Glamwash te mengen met je favoriete shampoo.

DE IDEALE TUSSENDOORKLEUR

Wil je weer een andere tint? Geen probleem! De kleur vervaagt geleidelijk met elke wasbeurt en blijft in hetzelfde kleurbereik. Na 10 keer wassen is die er weer uit. Dus kun je je partypastel afwisselen met een knalrode feestlook of violette tussendoorkleur – wat je wilt. Experimenteren maar!

EENVOUDIG EN SNEL

Screen Shot 2019-09-03 at 22.23.22

Zo eenvoudig gebruik je het: wissel eenmaal per week je verzorgende shampoo af met Royal KIS Glamwash om je haarkleur fris en levendig te houden. Verdeel de color wash gelijkmatig over het haar, laat dit 5 tot 10 minuten inwerken en spoel het zorgvuldig uit. Voor extra verzorging: behandel het haar na met een conditioner of leave-in product naar keuze.

De Glamwash is verkrijgbaar in 5 tinten: Apricot (Copper color wash), Cherry (Red color wash), Plum (Red-Violet color wash), Blueberry (Violet Blue color wash) en Raspberry (Magenta color wash).

Gestest! Royal KIS Glamshine Serum