Home NIEUW in de salon: magazine, haarolie, barber blikjes en hulp voor blondines!
Hair update

NIEUW in de salon: magazine, haarolie, barber blikjes en hulp voor blondines!

Persbericht-luxe-keune-nak-murphy-peetoomWat zijn de nieuwe haarproducten voor de zomer? Fijne producten voor een frisse blonde kleur zonder grauwheid, haarolie die het haar van binnenuit verzorgt en leuke vintage stylingproducten voor de heren. Bovendien heeft Rob Peetoom zijn magazine helemaal herstyled en hernoemd, maar nu blijft het zo, zoals hij zelf aankondigde!

Keune-Satin-Oil

KEUNE introduceert nieuwe generatie haarolie
Keune Care Line Satin Oil is een nieuwe generatie haarolie voor zijdezacht en glanzend haar. De innovatieve Dual Technology verzorgt het haar van binnen en buiten voor een langdurig resultaat. Care Line Satin Oil bevat een mix van essentiële mineralen en een oliemengsel van yangu, monoi, zoete amandel, papayazaad en maracuja. Dit rijke oliemengsel heeft de eigenschap diep in het haar door te dringen. Het voedt het haar van binnen en geeft een prachtige glans. Momenteel zijn we deze producten aan het testen; een uitgebreide review is binnenkort op deze site te lezen!

NIEUWE PRODUCTEN: Care Line Satin Oil ShampooCare Line Satin Oil ConditionerKeune Satin Oil Treatment (voor fijn of dik haar)

peetoom

New edition PEETOOM magazine
Het inhouse magazine van de Rob Peetoom salons is alweer vernieuwd! Wij waren bij de lancering, waarbij niemand minder dan cover model Anna Drijver aanwezig was! Rob haalt de mooiste BN-ers naar zijn Hairspa in Bali en dit keer was Anna Drijver aan de beurt. Het magazine ziet er zeker strak en professioneel uit; de naam is ingekort tot simpel PEETOOM en je kunt zien dat professionals zijn aangetrokken voor de vormgeving. Leuk is dat de hele familie Peetoom er toch bij betrokken blijft. Dochter Rochelle is verantwoordelijk voor het fashion gedeelte en ook andere dochter Savannah en vrouw Carmen werkten mee aan het magazine.

nak-waxes

NAK lanceert barbier stylingproducten in vintage style
De vernieuwde serie van zes soorten wax bieden meer of minder fixatie, matheid, glans, textuur of controle. De waxen hebben pakkende namen  en de vintage verpakkingen zijn echte blikvangers!

NIEUWE PRODUCTEN: Done.n.Dirty | In Shape | OutakontrolSlik PomadeSurf Wax | Tough.n Up

kevin-murphy-blonde-angel

BLOND up your hair met Kevin Murphy!
Nieuwe shampoo & conditioner voor blondines die de grauwe kleur verwijdert en helpt de glans te vernieuwen. De shampoo bevat murumuru butter wat een hoge dosering vitamine A bevat, hierdoor gaat het haar goed glanzen. Shea butter hydrateert het haar en lavendel zorgt voor de lekkere geur. De bijpassende rinse licht blonde kleurtonen op en verwijdert het grauwe effect.

NIEUWE PRODUCTEN: BLONDE.ANGEL shampoo | BLONDE.ANGEL rinse