Home Nieuw in de salon: KMS Solid Shampoo Bars
Onze favorieten

Nieuw in de salon: KMS Solid Shampoo Bars

KMS introduceert 3 unieke zeepjes voor het haar! Deze solid shampoo bars zijn beter voor het milieu vanwege het ontbreken van plastic verpakking en de geconcentreerde formule gaat veel langer mee. Er zijn 3 shampoo bars voor verschillende haarbehoeften.

De zeepjes zijn hoog geconcentreerd, bevatten natuurlijke ingrediënten en bieden dezelfde prestaties als de vloeibare KMS shampoos. Deze samenstelling bespaart water tijdens de productontwikkeling, waardoor er minder plastic nodig en is en zo wordt de CO2-uitstoot verminderd. De KMS Solid Shampoo is verpakt in een doosje van FSC-papier met een QR-code: deze kan gescand worden voor meer gedetailleerde informatie en een volledig transparante ingrediëntenlijst. 

De Shampoo Bars

Er zijn 3 varianten;  

  • de MOISTREPAIR Solid Shampoo voor normaal tot droog haar
  • de ADDVOLUME Solid Shampoo voor fijn haar
  • de HEADREMEDY Solid Sensitive Shampoo voor alle haartypes met een gevoelige hoofdhuid.

Deze milieuvriendelijke zeepjes zijn vrij van sulfaten, siliconen, alcohol, kunstmatige kleurstoffen. Ook bevatten ze geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. Wat ze wel bevatten is het KMS AHA Structure Complex, dat de haarstructuur verbetert. Met als resultaat dat het haar gezonder wordt.