Home NIEUW in de salon: kleurexplosie, nachtrust en geuren voor je haar
Hair update

NIEUW in de salon: kleurexplosie, nachtrust en geuren voor je haar

Persbericht-luxe
Wat zijn de nieuwe haarproducten in de salon? Er zijn maar liefst 2 nieuwe geuren voor mannen & vrouwen en 's nachts kun je je haar weer opladen met een nieuw nachtmasker. En dan niet te vergeten de waanzinnige tijdelijke kleureffecten die je krijgt na gebruik van de Hairchalk! Klik op de productnamen als je meer wilt lezen over een product of om een review te schrijven.

Keune-Vital-Nutrition-Inten

KEUNE – Nachtmasker voor je haar
Slaap tijdens de wintermaanden eens een nacht met een haarmasker. Vital Nutrition Intensive Hair Repair is een ideaal haarmasker, het geeft beschadigd haar nieuwe veerkracht.

NIEUWE PRODUCTEN: Vital Nutrition Intensive Hair Repair

American-Crew--Nine-Fragran

AMERICAN CREW – Lancering geur voor mannen
American Crew Nine is voor mannen die verleiden zonder te doen alsof. De no nonsense-man die vol energie en passie is, straalt als vanzelf sensualiteit uit en is onweerstaanbaar. Deze geur is alleen bij de kapsalon verkrijgbaar.

L'ORÉAL PROFESSIONNEL – Lancering geur Mythic Oil
Na de lancering van de betoverende olie in 2011 is Mythic Oil uitgegroeid tot een wereldwijde legende. Nieuw is de Mythic Oil Le Parfum. Bloemrijke hartnoten in combinatie met romige basisnoten geven het parfum een luchtige en verleidelijke geur. Mythic Oil Le Parfum geeft een ongekende glans zonder het haar te verzwaren.

L'Oreal-hairchalk

L'ORÉAL PROFESSIONNEL – Kleur als mode accessoire
Verveelt jouw haarkleur? Met HAIRCHALK van L´Oréal Professionnel wissel je net zo makkelijk van haarkleur als van broek, schoenen of nagellak. Bekende sterren zoals, Katy Perry, Christina Aguilera en Lana del Rey zijn al fan.