Home Nieuw in de salon: KIS Pro-Dry Shampoo
Onze favorieten

Nieuw in de salon: KIS Pro-Dry Shampoo

Onverwacht feestje? Spontane date? Of gewoon even behoefte om je haar snel en makkelijk op te frissen? Met de nieuwe KIS Pro-Dry Shampoo zie je er in een handomdraai weer kek uit. Droogshampoos zijn een echte musthave geworden. Dat vindt KIS ook. En KIS zou KIS niet zijn als ze met ‘zomaar’ een Dry Shampoo op de proppen zouden komen. Het werd een heuse Pro-Dry Shampoo, zoals professionals die gebruiken.

KIS Pro-Dry Shampoo is multifunctioneel. Allereerst is het een effectieve cleansing en refreshing spray: de snelle en makkelijke manier om je haar tussen twee wasbeurten op te frissen. Even sprayen, met je vingers door het haar masseren, borstelen of kammen – klaar! De spray absorbeert direct de natuurlijke talg bij de haaraanzet. Je ziet het effect meteen: het haar krijgt meer volume en voelt weer licht en luchtig aan.

Smells good!

Ook werkt het als een haarparfum. KIS Pro-Dry Shampoo geeft je haar een frisse, subtiele geur van grapefruit, granny smith en pruim gecombineerd met lavendel, roos, jasmijn en anijs. Een zalige geur en niet overheersend.

Stylinghulpje

Pro-Dry Shampoo is tevens goed te gebruiken als stylingproduct: het geeft direct een geweldige textuur en extra volume waar je het nodig hebt. Toupages blijven beter zitten, lengtes kun je ruiger stylen en ingewikkelde looks blijven de hele dag zitten als je Pro-Dry Shampoo als basis gebruikt. Kortom, Pro-Dry Shampoo is ideaal voor elk type haar, zeker als het snel vet of futloos is. En dat alles voor slechts € 7,95 (200 ml).

KIS Pro-Dry Shampoo is uitsluitend verkrijgbaar bij de professionele kapper vanaf juli 2020.