Home Nieuw in de salon: Keune Healthy Blonde Program
Onze favorieten

Nieuw in de salon: Keune Healthy Blonde Program

Keune Haircosmetics introduceert het Keune Healthy Blonde Program, een programma voor het mooiste blond!

Keune heeft de Bond Fuser technologie geïntegreerd in de Keune oplichtende salonbehandelingen en in de Care Silver Savior producten voor thuis. Het programma omvat ook 2 nieuwe lanceringen: Keune Ultimate Blonde After Blonde Treatment en Keune Care Silver Savior Foam Treatment.

Bond Fuser Technologie

De Bond Fuser technologie is een uniek complex dat bestaande disulfidebindingen afschermt en tegelijkertijd ook nieuwe bindingen creëert, en fungeert zo als bescherming voor de conditie van het haar. Het resultaat is sterk, veerkrachtig blond haar.

Care Silver Savior

Daarnaast lanceert Keune de Care Silver Savior Foam Treatment, een leave-in conditioning mousse. Dit product bevat eveneens de Bond Fuser technology, even als violet pigment om een warme tint tegen te gaan en het blonde haar zo koel van kleur houdt. Provitamine B5 hydrateert en laat het haar zacht aanvoelen. Deze foam is perfect om samen te gebruiken met:

Silver Savior Shampoo - Als je een koele blonde of natuurlijk grijze haarkleur hebt is Care Silver Savior voor jou. Silver Savior heeft sterke violette pigmenten die de gelige gloed en andere warme tonen neutraliseren. Daarnaast bevat deze shampoo Bond Fuser technologie.

Care Silver Savior Conditioner - Dit is de perfecte verzorging na Silver Savior Shampoo. Net als de shampoo bevat de Silver Savior Conditioner violette pigmenten. Daarnaast bevat deze conditioner Bond Fuser technologie.