Home Nieuw in de salon: K18 Leave-in Moleculair Haarmasker
Onze favorieten

Nieuw in de salon: K18 Leave-in Moleculair Haarmasker

Er is vanaf maart een nieuw professioneel merk op de Nederlandse markt! K18 Biomimetic Hairscience komt met een haarherstellend masker dat je haar in slechts 4 minuten zou herstellen. Dit is de enige haarbehandeling (met patent) waarvan klinisch is bewezen dat het haar herstelt dat chemische behandelingen heeft ondergaan en schade heeft ondervonden van hitte tools.

De speciale K18 formule kreeg na 10 jaar onderzoek patent. Na het scannen en analyseren van 1.242 menselijke keratine-eiwitten werd een unieke peptide reeks ontdekt. Hierdoor wordt beschadigd haar weer in de zgn. maagdelijke staat teruggebracht. Dit effect permanent. Dat mag best revolutionair genoemd worden, omdat de meeste herstellende behandelingen een tijdelijk effect teweeg brengen.

Hoe meer beschadigingen in het haar, hoe beter het resultaat!

K18 gebruikt als eerste product biomimetica om keratineketens opnieuw te verbinden en aan te vullen.

Het K18 Leave-in Moleculair Haarmasker zorgt ervoor dat het haar weer zacht, glad en sterk wordt met een veerkracht dat aanvoelt als nieuw. Hoe meer beschadigingen in het haar aanwezig zijn, hoe beter het resultaat zelfs is!

Haar als nieuw!

K18 is dé oplossing voor beschadigd haar. Het leave-in moleculair herstellend haarmasker herstelt de keratineketens en versterkt het haar met lichtgewicht hydraterende eigenschappen om het haar te ontwarren en glad en zacht te houden. En dit zonder het haar te verzwaren. Er zijn thuisproducten en er is een speciale salonservice, waardoor het haar versterkt wordt. De producten zijn vanaf maart verkrijgbaar bij de salon.