Home Nieuw in de salon: ELEMENTS van Wella Professionals
Onze favorieten

Nieuw in de salon: ELEMENTS van Wella Professionals

Mensen worden steeds bewuster en willen vaker natuurlijke producten gebruiken. Wella Professionals speelt hierop in met een reeks aan initiatieven die niet alleen de consument maar ook haarstylisten zullen inspireren en helpen om milieubewuster te werken. De nieuwe ELEMENTS lijn is Wella Professionals mildste haarverzorgingslijn, ontwikkeld voor het welzijn van haar en hoofdhuid, voor de consument die bewust bezig is met duurzaamheid.

Deze producten bevatten de krachten van de natuur om de meest milde zelfverzorging en ervaring te bieden voor het haar, de hoofdhuid en jezelf. Met tot 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en geformuleerd zonder siliconen, sulfaten en 100% vegan. Daarbij werd ook gelet op verantwoorde verpakkingen. Deze zijn volledig recyclebaar en gemaakt met 100% gerecycled plastic.

Voor een gezonde hoofdhuid

Er zijn 3 productlijnen, ieder gericht op een eigen haarbehoefte:

  • Renewing: Geeft het haar nieuwe gladheid en glans en beschermt het tegelijk tegen mechanische stress (kammen of hete tools).
  • Calming: Verzacht een droge of gevoelige hoofdhuid en brengt deze tot rust, en geeft deze tegelijk een gehydrateerd gevoel.
  • Purifying: Absorbeert een overmaat aan talg en reinigt een vettige hoofdhuid, en bevordert tegelijkertijd het volume aan de aanzet.