Home Nieuw in de salon: Absolution Le Masque Anti-Soif Hydratant
Editor's picks

Nieuw in de salon: Absolution Le Masque Anti-Soif Hydratant

Met een 'droge huid' bedoelen mensen vaak de buitenkant. Bij Absolution wordt gekeken naar de binnenkant. Het vochtgehalte van uw huidcellen bepaalt immers hoe gezond en stralend uw huid is. Met de nieuwe Le Masque Anti-Soif Hydratant hou je dit vochtgehalte mooi op peil: lijntjes vervagen, de huid wordt gladder, voelt prettig aan en ziet er jong en fris uit.

Het vocht in huidcellen verdampt voortdurend – dat is volkomen natuurlijk. Meestal wordt dit vochtverlies gecompenseerd door het water dat we binnenkrijgen door drinken en eten, en door het water dat ons lichaam produceert.

Echter: door ouderdom, weersomstandigheden, vervuiling of zelfs bepaalde cosmetische producten verliest het lichaam meer water dan het kan vervangen. Hierdoor is de huid vatbaarder voor irritatie, veroudering en zelfs bepaalde huidaandoeningen. De nieuwe

Le Masque Anti-Soif Hydratant van Absoltion kan het vochtgehalte met maar liefst 111% te verhogen (gemiddeld resultaat na 1 uur). Uw huid voelt comfortabeler aan en ouderdomslijntjes worden verzacht.

Absolution Le Masque Anti-Soif Hydratant

De kracht van Le Masque Anti-Soif Hydratant zit in de combinatie van natuurlijke ingrediënten.

Verder is de formule verrijkt met komkommerextract, koriander, alpine skullcap en grapefruitextract, voor een zeer zacht micro-exfoliërend effect. In totaal zijn 17 actieve ingrediënten samengebracht om de huid te laten stralen van gezondheid.