Home Nieuw in de salon: 7 extra shades of gloss
Onze favorieten

Nieuw in de salon: 7 extra shades of gloss

De 25 tinten L’ANZA Liquids Demi Gloss die onlangs werden gelanceerd, zijn uitgebreid met 7 nieuwe kleuren! Goed nieuws dus voor de  kleurfanaten, want hierdoor kan je kapper nóg meer kleur en glans aanbrengen in je haar!

De Liquids Demi Gloss van L’ANZA is een ammoniavrije formule die ideaal is voor glanskleuringen, kleurcorrecties en opfrissingen. In minder dan 20 minuten kan een prachtige kleur, glans en conditie worden gecreëerd. Bovendien licht Liquids Demi Gloss het haar niet op en blijft het 24 wasbeurten zitten. Dat betekent geen uitgroei!

Essentiële ingrediënten

Naast een milde pH-waarde, bevat de formule essentiële ingrediënten, die zorgen voor het beste resultaat. Zoals Lumiplex C, een unieke mix van vitamine C en antioxidanten voor een levendige kleur en glans. Keratine Healing System, het exclusieve, helende systeem van L’ANZA dat het haar herstelt door essentiële proteïne, vocht en mineralen aan te vullen. Flower Shield Complex met natuurlijke antivervaging protectors van bloemen die het complete kleurenspectrum beschermen.

7 nieuwe tinten

  • B-MIX – primaire kleur waarmee kleurkunstenaars ongelimiteerd kunnen mengen te en nieuwe nuances kunnen creëren.
  • P-MIX – geweldig als additief om de koperkleuren te controleren en de warmte in blondtinten te verminderen.
  • 03BN en 08BN – breiden de kleurenmix uit met populaire tinten. Vervullen de behoefte aan nuances op kleurhoogte 8 naast 08A. En bieden donkerdere variaties van natuurtinten naast N.
  • 07N – helpt kleurprofessionals om de hele N-serie te verfijnen.
  • 8CC – populaire tint voor perfect koperblond.
  • 9G – ideaal voor blondines die een natuurlijke reflectie en subtiele warmte willen.

Video