Home Nieuw: de WieWatHaar Awards 2021
Events & Awards

Nieuw: de WieWatHaar Awards 2021

We hebben heel leuk nieuws: dit jaar lanceren we namelijk de WieWatHaar Awards voor de beste, fijnste en meest doeltreffende professionele producten voor haar, huid & hem! Daarnaast zijn er ook twee bijzondere awards voor het InnerBeauty merk van het jaar én is er een award voor een bijzonder InnerBeauty project. Professionele merken kunnen zich nu hiervoor inschrijven.

WieWatHaar Awards?

Dit zijn awards waarbij authenticiteit, puurheid en beleving belangrijk zijn en waarbij we echt kijken naar de beleving van het merk, de impact en de solution marketing. 

Alleen professionele haar-en huidverzorgingsmerken kunnen hun producten, merk of project inzenden en een vakjury beoordeelt deze op verschillende criteria, deze zijn hier te vinden. De vakjury maken we binnenkort bekend en bestaat uit vakprofessionals  die hun sporen in de beautybranche hebben verdiend.

De award draagt voor professionele beautymerken bij aan merkbekendheid en zichtbaarheid door focus op (esthetische) waarden, belofte en authenticiteit. Merken kunnen zich zo binnen de branche onderscheiden. Niet alleen de award zelf is onderscheidend maar ook de mediacampagne voorafgaand aan deze awards geeft de deelnemers een extra boost.

Missie & visie

Met deze awards willen wij producten, het merk en projecten van en binnen de huid-en haarverzorgingsbranche onder de aandacht brengen door ons voornamelijk te richten op authentieke waarden, beloftes en esthetische vormen. 

Wij werken vanuit een visie waarin we geloven dat alle professionele producten goed zijn, dat er geen ‘slechte’ merken meer zijn en dat we juist de kracht van een merk, product of project willen laten zien of ontdekken. We willen binnen de branche laten zien dat inspireren, beleven en uniekheid bijdraagt aan het creëren van de juiste merkwaarde, merkzichtbaarheid en bekendheid. 

Inschrijven

De inschrijving is nu officieel geopend. Via onderstaande link kunnen professionele merken zich nu inschrijven:

Wil je eerst meer lezen, kijk dan op de speciale pagina van de WieWatHaar Awards 2021. Deze pagina zullen we steeds actueel houden. Stay tuned!