Home Netflix Top 5 voor beautylovers
Beauty forecast

Netflix Top 5 voor beautylovers

Doordat we ons veel meer thuis moeten vermaken en het al vroeg donker wordt, hebben we extra tijd om lekker te bingewatchen. Houd je van beauty & fashion? Dan zijn dit de leukste Netflix programma's om te kijken. Enjoy!

1. Glow up

In deze wedstrijd gaan aankomende make-upartiesten kleurrijke uitdagingen aan om een carrière in de schoonheidsindustrie te winnen

2. Next in Fashion

Next In Fashion is een Netflix realityshow en modedesignwedstrijd serie georganiseerd door ontwerpers Tan France en Alexa Chung. Het volgt ontwerpers van over de hele wereld terwijl ze strijden om de kans om $ 250.000 te winnen en een collectie op de luxe modewinkel Net-a-Porter te lanceren.3. Skin decision: before and after

Huid- en beautyexpert zuster Jamie en plastisch chirurg dr. Sheila Nazarian gebruiken de nieuwste ingrepen om hun klanten in de beste versie van zichzelf te veranderen.

4. Nappily ever after

Nappily Ever After is een Amerikaanse romantische komediefilm uit 2018, geregisseerd door Haifaa al-Mansour en geschreven door Adam Brooks en Cee Marcellus. Het is gebaseerd op de gelijknamige roman van Trisha R. Thomas.


5. Styling Hollywood

Styling Hollywood is een 2019 documentaire non-scripted reality tv-serie over Netflix op Netflix, gemaakt door Carlos King en met in de hoofdrol beroemde stylist Jason Bolden en zijn man, interieurontwerper Adair Curtis via hun JSN Studio.