Home Natuurlijke verwennerij bij Sabon Beauty Salon in Laren
Testpanel

Natuurlijke verwennerij bij Sabon Beauty Salon in Laren

Of ik een facial zou willen testen van Sabon? Si, Oui, Yes, ja natuurlijk! Eerst maar eens op het web voor wat info voordat ik met gezwinde spoed richting Laren vertrek. In 1997 startte Sabon haar eerste winkeltje in Tel Aviv. Inmiddels vormen zij een internationale keten met meer dan 135 winkels. Je kunt deze vinden in onder meer Israël, Frankrijk, de Verenigde Staten, Japan, Roemenië, Italië en Spanje. In ons land kun je bij meer dan tien Sabon-winkels terecht. In Laren en Den Haag zijn tevens eind 2014 Sabon Beauty Salons geopend. Hier worden beautybehandelingen verzorgd met de eigen Sabon-producten.

winkel-sabon

Mmm dat klinkt goed! Op een mooie zomerdag vertrek ik richting Laren waar ik zeer vriendelijk word verwelkomd door schoonheidsspecialiste Natasja Methorst. Zij neemt mij door de prachtig ingerichte winkel mee naar het knusse gedeelte waar zij de behandelingen doet. Deze ruimte is niet groot maar zeer smaakvol ingericht in de tinten van en met accessoires van Sabon. Of ik wel eens vaker naar de schoonheidsspecialiste ga? Nou nee dus…. laat het grote genieten maar beginnen: shirt uit, handdoeken over het lijf en ik waan mij het eerste uur in “verwenland”…

Sabon-winkel

Ocean Secrets heet de lijn die deze hele behandeling is gebruikt, een lijn met producten met natuurlijke ingrediënten. Deze producten bevatten geen minerale oliën, parabenen en SLS.

Sabon-Ocean-Secrets

Onder het genot van een heerlijk relaxed muziekje maakt schoonheidsspecialiste Natasja eerst mijn gezicht, hals en decolleté schoon met een Facial Cleanser, dit is een milde gezichtsreiniger van zeewierextracten. Daarna kwam de heerlijke Face Polisher. Deze scrubcreme zit vol kleine mentholbolletjes die je gezicht licht scrubben en polijsten. De menthololie is gecombineerd met citroengras om extra te verfrissen. De combinatie van menthol en citroengras is heerlijk verfrissend! Mijn decolleté en gezicht werden nog extra “bewerkt” met een grote elektrische borstel, wat een beleving! Na deze fijne scrubsessie werd ik behandeld met een Facial toning serum. Dit is een gezichtsserum voor de ouder wordende huid en heeft onverzadigde olie-extracten voor een egale huid.

behandeling1

Voordat het masker erop gaat, haalt Natasja eerst nog wat onzuiverheden uit mijn gezicht weg. Hierna wordt de Rich moisturizing facial mask aangebracht. Dit is een vochtinbrengend gezichtsmasker rijk aan amandel- en olijfoliën en kamille-extracten. Na 10 minuutjes intrekken, masseert zij de laatste spoortjes van het masker weg en neemt gelijk mijn nek en schouders mee. De Cleansing facial toner haalt de laatste restjes van het masker weg en zorgt voor een schone huid. Tijd voor de finishing touch: de Eye cream en de Moisturizing facial cream SPF15 worden opgebracht. Beiden zijn met een zeewierextract. Dit extract heeft een zeer eigen geur, het is even wennen maar niet onaangenaam. Alle producten die bij deze behandeling zijn gebruikt, zijn in de Sabonwinkels of via internet verkrijgbaar.

behandeling2

behandeling3

Zeer ontspannen en een ervaring rijker verlaat ik met een heerlijk zacht huidje de salon. Deze behandeling is een aanrader voor een ieder die zichzelf (of misschien wel een ander) wil verwennen!

resultaat-sabon